Morca'dan Açık Destek

Haberler / Siyaset

Morca'dan Açık Destek

Milliyetçi Hareket Partisi Emirdağ İlçe Başkanı Ceylan Morca, sosyal medya hesabından MHP Genel Başkanlığı için hazırlanan Meral Akşener’le fotoğrafını paylaştı ve açıktan destek verdiğini dile getirdi.

Olmadı Bilge Lider başlığıyla yayınladığı yazısında şunları söyledi: “Olmadı bilge lider. Lider ülkücü iradenin sesine kulak vermektir. Ülkücü iradeye mahkeme yolunu göstermek yanlıştır. Açık şekilde görülmüştür ki ülkücü irade yenilik istiyor, iktidar olmak istiyor. Bu yolu açmak size büyüklük kazandırırdı. Şimdi sizi saygıyla anan ülkücüler kırık bilge lidere bu yakışmadı diyor! Ak saçlı olarak sağlığınızda el vermiyor artık kenara çekilip ülkücülerin gönlünde kral olsanız daha iyiydi! Hodri meydan demek yakışmadı, kime hodri meydan diyorsunuz? Ülkücü ülkücünün öz kardeşidir demiyor mu bu davayı kuran Başbuğ! Olmadı böyle olmadı. Yargı yoluna baş vurmak bu davaya yakışmadı. Maalesef siz yaptınız bunu ülkücüleri toplayıp sorun varsa genel merkezde çözülür demek varken, niye bu kadar mı zor o koltuğu bırakmak. Gönlümüzü kırdın Devlet Bahçeli. Haydi yeni oluşum Allah’ım yolumuzu ve bahtımızı açık etsin saygılarımla Ceylan Morca MHP Emirdağ ilçe başkanı.”

  • Okunma: 2607

Yorumlar (2)Yorum Yap

  • Hüseyin YILMAZ

    Sayın Devlet BAHÇELİ tüm samimiyeti ile gecesini gündüzüne katarak çalıştı.Davaya hizmet yolunda sağlığını kaybetti.Her ülkücünün kendisine minnet ve teşekkür borcu var.Ancak artık değişim zamanı.Yola yeni bir liderle devam etmek gerekiyor.Bu bir nöbet değişimi olacaktır.

  • Kadir

    Ceylan Morca İkinci Defa Doğru Bir Şey Yapıyor. Tebrikler.