Morca'lı MHP Seçim Sahası'nda

Haberler / Siyaset

Morca'lı MHP Seçim Sahası'nda

Geçtiğimiz haftalarda Milliyetçi Hareket Partisi'nde Afyonkarahisar Milletvekili adaylarının listesinin belli olmasının ardından MHP'li Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın ve MHP Emirdağ İlçe Başkanı Ceylan Morca'nın tepkisiyle karşılaşılan MHP'deki deprem etkisini yavaş yavaş yitiriyor.

Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın'ın partisinden ihracıyla birlikte MHP Afyonkarahisar'daki seçim çalışmalarına devam ederken; MHP Emirdağ İlçe Başkanı Ceylan Morca istifasını geri çekmişti. İstifasını ilçe yönetim kurulundaki partililerin geri çek baskılarının ardından çeken Morca, seçim çalışmalarına başladı.

MHP'de sıralamaya giremeyen mevcut MHP'li Afyonkarahisar Milletvekili Kemallettin Yılmaz ile Emirdağ'daki teşekkür ziyaretlerine katıldı. Programda MHP Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Abdil Demiral da yer aldı.

  • Okunma: 3148

Yorumlar (5)Yorum Yap

  • aslan

    asıl istifa etmesi gereken akp lilerdir 2 dönem bu emirdaglı oy verdi başkan seçti peki akp ne verdi bir hiç akpnin kaçıncı sırasında emirdaglı var önce onların istifa etmesi gerekmiyormuydu ara gazına gelmeyin hırsızlıktan akp sabıkalı hele bir aklansınlar ondan sonra bu milletin önüne çıksınlar yüzleri varsa

  • Kerime

    İyi bir numara.Uğuru yemek için ceylan istifa etmeliydi.Ceylan istifa etti.Uğurda yanında durdu.Sonra ceylan geri döndü.Tahmin ettiği gibi Uğur dönmedi.İki kişi yola çıktı biri döndü.Olan Uğura oldu.kazanan ceylan olmadı.bence hata yaptı.

  • Kaptan

    HANI BIRLIK BERABERLIK VARDI SAYIN DEMIRAL VE SAYIN MORCA DIYERLERI BASKANIMIZI DESDEKLEMELERI LAZIMDI ? PARTIDEN IHRAC EDILDIYSE EMIRDAG ICIN EDILDI KENDI MENFADLERI ICIN DEGIL ? BENCE SIZDE ISTIFA EDIN KI MHP PARTISI VE BAHCELI HATASINI ANLASIN SENELERDIR BERABER OLDUGUNUZ KISIYI ELINDEN TUTUP DESDEKLEMEDINIZ BUMU BIRLIK BERABERLIK ? DEMEKI HERSEY MENFATMIS PARTI TUTMAK ?

  • Uyan emirdag

    Yuh be resmen EMİRDAG'ın halkıyla dalga geçiyorlar ne ayak bunlar hemi ugur başkanı silin bir de oy için gelin ohhh...

  • DevGenç

    Yahu Ceylan bey sen değilmiydin partiden istifa eden ? Ne oldu da birden 180 derece oldun böyle ? Bir şey mi vaad edildi ? Uğur Bey'i yalnız bırakmak yakıştı mı size ? Hani onurlu davranıştı istifa ?
    Neden sözünüzün arkasında değilsiniz ?