MYO Öğrencilerine Çorbalar Belediye'den!

Haberler / Eğitim

MYO Öğrencilerine Çorbalar Belediye'den!

Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar KARGIN'ın projeleri tek tek hayat buluyor. Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın tarafından hayata geçirilen Emirdağ Belediyesi Sosyal Tesisleri, vatandaşlarımızın hemen hemen her alanda hizmet ihtiyacını karşılarken,bir yandan da birden fazla projeye ev sahipliği yapıyor.

BAŞKAN KARGIN'IN YENİ PROJESİ GENÇLERLE BULUŞUYOR

Sosyal ve kültürel aktivitelerin merkezi haline gelen Emirdağ Belediyesi Sosyal Tesisleri, şimdilerde ise yeni bir proje ağırlayacak. Bu kapsamda Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar KARGIN, ilçemizde öğrenim gören Afyon Kocatepe Üniversitesi Emirdağ Meslek Yüksekokulu öğrencilerine, her sabah sıcak çorba imkanı sunma projesini 19 Ekim 2015 Pazartesi tarihinde hayata geçiriyor.

Sosyal Belediyecilik anlayışıyla proje ve hizmetlerini sürdüren Emirdağ Belediyesi, 19 Ekim 2015 Pazartesi tarihinden itibaren hafta içi hergün ilçemiz üniversite öğrencilerine, Emirdağ Belediyesi Sosyal Tesisleri içerisinde yer alan Aşevi'nde her sabah çorba ikramında bulunacak. Emirdağ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından geliştirilen proje ile ilçemiz üniversite öğrencileri hafta içi her gün saat 07:30 - 08.30 arası Emirdağ Belediyesi Sosyal Tesisleri içerisinde yer alan Aşevi'nde ücretsiz sıcak çorbalarını içebilecek.

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BOYUNCA DEVAM EDECEK

Emirdağ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, üniversite öğrencilerine yönelik düzenlenen çorba ikramının tüm eğitim öğretim yılı boyunca devam edeceği, asıl amacın; evlerinden, memleketlerinden uzak olan üniversite öğrencilerinin beslenmelerine ilk etapta en azından bir çorba ile destek olabilmek olduğu belirtildi. Nurettin Diker; ayrıca, Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar KARGIN'ın projeleriyle kapsama alanını genişleten Emirdağ Belediyesi Sosyal Tesisleri'nin, Emirdağlı vatandaşlara sağlanacak yepyeni hizmetlere ev sahipliği yapmaya devam ettiğini de ifade etti.

  • Okunma: 2585

Yorumlar (3)Yorum Yap

  • 3 öğün yemek uygun fiyata

    bence okulda yemek çıkartın 3öğün. yüzmekden iyidir.gerçi afyon kampüsteki gibi büyük yemekhane yeri yok burda.o kadar millet nereye sığacak. başka yerde okuyan arkadaşlarla konuşuyoruz okullarında sabah öğle akşam yemek çıkıyomuş.ama havuz yapacaksanız gerçekten yapacaksanız yaz kış kullanacağımız olimpik havuz olsun abi.emirdağda öğrencinin yapacakları çok sınırlı.eskişehire afyona gidiyoz haftasonları iyi günler

  • sergen

    Emirdağ Belediyesinin biz öğrencilere karşı yaptığı bu hizmetten dolayı çok teşekkür ederiz. En kısa zamanda çorba içmeye geleceğim.Emeği geçenlerin ''Eline koluna sağlık''...

  • teşekürler belediyeden kapalı yüzme havuzu ve spor salonu isteriz:-))

    7:30 başlaması güzel ama 8:30 çok erken en azından 10:00 olursa seviniriz herkesin dersi aynı saatte başlamıyor.1 saat olması az ayrıca teşekürler.yüzme havuzu istiyoruz kapalı spor salonu belediye yapabilirmi acaba.teşekürler.