Neden Her Mahalleye Muhtarlık Binası?

Haberler / Yerel 2014

Neden Her Mahalleye Muhtarlık Binası?

Emirdağ Belediye Başkanı ve AK Parti Emirdağ Belediye Başkan Adayı Cengiz Pala ilgi çeken projelerinden her mahalleye muhtarlık binası projesi hakkında açıklama yaptı.
Pala bunu bir eksiklik olarak gördüğünü ve bu sebeple bazı hizmetlerin aksadığını dile getirdi. Pala; doğumdan ölüme kadar belediye ve muhtarlık hizmetlerinin sürdürülmesi parolasıyla yola çıktıklarını bu amaçla her mahallenin hizmet noktasının artık belli olacağını burada çalışan personel aracılığıyla belediye hizmetlerinin bir bölümünün de verilebileceğini dile getirdi.

Pala "Cenaze, hasta, doğum, yaşlı, engelli, bakıma muhtaç tüm Hemşerilerimiz çok rahat tespit edilecek ve anında müdahale edilecek gerekli yardım yapılacak. Tabii burada mahallerde yine bizlerin gözünden kaçan hizmetler de artık en aza indirilmiş olacak. Muhtarlarımız da rahat bir hizmet etme fırsatı yakalamış olacak. Yine vatandaşlarımız bazı belediye hizmetleri için belediyemize gelmek zorunda kalmayacak. Biz onlara ulaşmış olacağız. Onlar da merkezlerimizden rahatça işlemlerini yapabilecek" dedi.

  • Okunma: 7415

Yorumlar (0)Yorum Yap