Netpoint Digital Çalışmalarına Hız Kesmeden Devam Ediyor

Haberler / Medya

Netpoint Digital Çalışmalarına Hız Kesmeden Devam Ediyor

18 yıldır Türkiye’nin önde gelen markalarına dijital mecrada hizmetler sunan Netpoint Digital, Arama Motoru Optimizasyonu konusunda Türkiye’nin öncü markalarına projeler üretiyor.

Çalıştığı markalara içerik pazarlaması (Content Marketing), Arama Motoru Optimizasyonu (SEO) ve kullanıcı deneyimi konularında hizmetler veren Netpoint, dijital pazarlama ajansı olarak geniş kapsamlı projeler üretiyor.

Profesyonel içerik üretimi, dijital mecra kullanımı ve kullanıcı deneyimi odaklı çalışma prensibiyle her müşterisi için hedef kitle analizleri yapan Netpoint Dijital, markanın arama trendlerini araştırıyor, SEO ve kullanıcı deneyimini bir araya getiren içerikler üreterek, bu içerikleri marka web sitesinde, blog sayfasında, sosyal medya hesaplarında ve sponsorlu içerikler kullanarak arama motorlarına uyumlu farklı web sitelerinde yayınlıyor. Bu sayede markaya online görünürlük kazandıran Netpoint, arama motoru optimizasyonu ve
dijital pazarlama konusunda kapsamlı hizmetler sunuyor.

SEO çalışmaları konusunda uzman bir ekibe sahip olan Netpoint Digital, marka web sitesinin arama motorunda en iyi yerde ve en doğru şekilde görülmesini sağlıyor. Markaların kampanyalarını duyurmak amacıyla hazırlanması gereken basın bülteni içeriklerini SEO uyumlu içerikler halinde geliştiren Netpoint, şirketlerin haberlerini sadece basın mensuplarına göndermekle kalmıyor, içeriklerin internet ortamında da yayınlanmasını sağlıyor.

Netpoint Digital, yaptığı sponsorluk çalışmaları ile dikkat çekiyor. Başta Webrazzi’nin düzenlediği konferanslar olmak üzere sektörde düzenlenen pek çok konferans ve etkinliğe sponsor olarak destek veriyor.

SEO hizmeti verdiği markalar arasında Beko, Setur, Avis, Budget, Hepfly, Bonus, Kale, Koalay gibi markaların yer aldığı Netpoint’in referansları arasına son olarak Türkiye’nin lider perakende zinciri CarrefourSA da eklendi.

CarrefourSA’nın kurumsal marka blogu http://nelazimsacarrefoursa.com web sitesini yöneten Netpoint, content marketing hizmeti başta olmak üzere tüm SEO çalışmalarını da yapıyor. Blog’da yer alan içeriklerin tamamı Netpoint ekibi tarafından markanın dijital ortamdaki arama trendleri araştırılarak hedef kitlenin ihtiyaçlarına yönelik olarak hazırlanıyor.

Netpoint Digital’in verdiği ajans hizmetleri hakkında detaylı bilgiye www.netpoint.com.tr web sitesinden, Dijital Pazarlama servisleri hakkında bilgiye kurumsalhaberler.com web sitesinden ulaşılabilir.

  • Okunma: 2468

Yorumlar (0)Yorum Yap