Önder İnşaat, Yeni Projesine Başlıyor

Haberler / Ekonomi

Önder İnşaat, Yeni Projesine Başlıyor

Emirdağ'da yaptığı kaliteli yapılarla adından sıkça söz ettiren Önder İnşaat, son projesini görücüye çıkardı. Feyza Konutları'nda 4 etap, Aziziye İlkokulu Karşısında Betül Konut, İncili Mahallesinde Ecem Konut, Bolvadin Caddesinde Bilal Konutlarındaki satışların tamamlanıp evlerin sahipleriyle buluşmasının ardından Emirdağ'da Horan Yolu olarak bilinen yol üzerinde Atatürk Kültür Parkı yakınında yeni yaşam alanı ve firmanın 8. projesi Arda Konutları için ilk kazmayı vurdu.

Emirdağ'daki inşaat piyasasına girdiği günden bu yana kalite ve güvenin adresi haline gelen Önder Çinier ve Hasan Hüseyin Demiral ortaklığındaki Önder İnşaat yetkilisi yaptığı açıklamada; "Emirdağ'ın çehresini değiştirerek, inşaatlarda yeni bir hava katmaya devam ediyoruz. Bizi tercih edenlerin gösterdiği teveccüh ve güvenle yeni projelerimize başlıyoruz. 8. projemiz olan Yenidoğan Mahallesi Horan Yolu üzerindeki Arda Konutlarında; 5 kat ve 15 dairede geniş, ferah yaşam alanları oluşturuyoruz ve kaliteyle tecrübeyi müşterimizle bir araya getiriyoruz." dedi.

Önümüzdeki dönemde farklı projelerde yer alacaklarının altını çizen firma yetkilisi, Emirdağ'daki yapılarda yaşam kalitesini artırmaya devam edeceklerini dile getirdi.

  • Okunma: 9757

Yorumlar (2)Yorum Yap

  • Bülent ÜNAL

    İnsanı büyük yapan kendi azmi ve sabrıdır. Başlamış olduğunuz projelerde başarılar dilerim.Yaşam boyu yeni başarılara projelere imza atmanız dileğiyle.Rabbim yar ve yardımcınız olsun.

  • erdal yıldırım

    TOKİ konutlarının olduğu bölge havadar ve çok güzel-o bölgeye site içerisi evlerinizi bekliyoruz..