Özkaldı, Emirdağ'ı Ziyaret Etti

Haberler / Genel 2015

Özkaldı, Emirdağ'ı Ziyaret Etti

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Akif Özkaldı Emirdağ ziyareti gerçekleştirdi. AK Parti Emirdağ İlçe Başkanı İnşaat Yüksek Mühendisi Serkan Koyuncu ve ekibi tarafından karşılanan Özkaldı, İlçe teşkilatı tarafından sabah kahvaltısı verildikten sonra Ak Parti Teşkilatı ile istişare toplantısı yaptı. Toplantıdan sonra İlçe Teşkilatı ile birlikte Pazar esnafına ziyaret gerçekleştirdi. Özkaldı, Emirdağ İlçe Teşkilatı ile birlikte Emirdağ Kaymakamı Akın Ağca'yı ziyaret etti. Özkaldı, Emirdağ Kaymakamı Akın Ağca tarafından Emirdağ'da yapılan çalışmalar hakkında bilgiler edindi ve daha sonra Kaymakamlık'tan ayrılarak Emirdağ semt pazarına gezdi.

Esnaflarla ve pazar esnafı tarafından karşılanan Özkaldı, büyük küçük demeden herkesin sıkıntılarını dinledi. Afyonkarahisar Ak Parti Milletvekili Adayı Akif Özkaldı: "Yeni hedefler Yeni Türkiye için varız! Hizmetlerimizi Afyon için Emirdağ için ve diğer ilçelerimiz için elimden geldiğince hükumetimizin bütçe gücü doğrultusunda elimden gelen her şeyi yapacağım." dedi.

ÖZKALDI MUHTARLARLA BİRLİKTE YEMEKTE BULUŞTU
DSİ Eski Genel Müdürü, Ak Parti Milletvekili AdayI Özkaldı Emirdağ ve köylerindeki muhtarlarla beraber Emirdağ Öğretmenevinde yemekte buluştu. Özkaldı, muhtarların sıkıntılarını isteklerini tek tek dinledi. Özkaldı,konuşmasında 2003 yılından günümüze kadar inşaatı devam eden işler dahil olmak üzere DSİ tarafından Emirdağ’a 37.000.000 TL yani 2014 güncel fiyatlarıyla birlikte yatırım yaptık ve hizmetlerimiz hız tanımadan devam edecek! Emirdağ ilçesinde projelerimizin büyük kısmını yaptık!" dedi.

TAMAMLANAN BARAJLARIMIZ
Çıldırım Sulaması İkmal yenileme, Çıldırım depolaması Rekreasyon tesisi, Yedikapı Göleti ve sulaması, Emirdağ İlçe merkezi 1. Kısım Taşkın Koruması, “ 2. Kısım “,“ 3. kısım “, Çaykışla köyü Dandin deresi Taşkın Koruma Tesisi, Ekizce, Suvermez, yavuz, Dağılgan ve Ağılcık Köylerine Taşkın Koruma tesisi, Emirdağ Çatallı Köyü taşkın Koruma Tesisi, Gömü Kasabası Taşkın Koruma Tesisi, Karacalar Taşkın Koruma Tesisi, Başkonak Taşkın Koruma Tesisi, Elhan Köyü Taşkın Koruma Tesisi, Elhan Köyü 2. Kısım Taşkın Koruma Tesislerini hayata geçirdik biz yeni Türkiye inşa ediyoruz etmeyede devam edeceğiz diyerek sözlerini bitiren Özkaldı Emirdağ Öğretmen Evinden ayrılarak Afyon Kocatepe Üniversitesi Emirdağ Meslek Yüksek Okulu'nu ziyaret etti.

EMİRDAĞ KARACALAR KÖYÜNE ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİLER
Afyonkarahisar Emirdağ Karacalar köyüne Özkaldı ziyaret etti. Afyonkarahisar'da gitmediği yer kalmayacağını söyleyen Özkaldı Afyonkarahisar bizim için çok önemli Karacalar Köyü de bizim için çok önemli dedi her zaman sizlerin yanınızda olacağım hizmet için varım, dedi.

Özkaldı, Karacalar Köyü 20 yıllık Köy muhtarı Nurettin Şahbaz'ın evine davet edilen Özkaldı, eski muhtar Şahbaz'ın evine konuk oldu. Daha sonra Yoksul Derviş -Kubat'ın amcası- misafirlere eserlerinden icra etti. Karacalar köyünden ayrılan Özkaldı Davulga Belediyesi'ne giderek Belediye Başkanı Salih Gündoğan'ı makamında ziyaret ederek daha sonra esnaf ziyaretlerini gerçekleştirdi.

Yukarı Kurudere Köyü Muhtarlığını ziyaret ederek Kurudere köylüleri tarafından büyük ilgiyle karşılanan Özkaldı buradaki konuşmasında: "Devletin nereden nereye geldiğini sizlere anlatmama gerek yok! Kurudere halkı olarak sizler 60'lı, 70'li, 80'li yılları da 90'ları da bugünleri de bilirsiniz. Maalesef kaybettiğimiz günleri de bilirsiniz. Geriye baktığımızda çok kötü günler geçirdik, geriye doğru gittiğimizde kayıp yıllarımız var. Koalisyonlu dönemlerini de biliriz ekmek kuyruğunu insanların ilaç sırası beklediğini biliriz, ekmeğin sadece savaşlarda kuyruk sırasına girilir. Biz geçmişte çok derin yaralar aldık. Eskiden biz İMF'den borç isterdik şimdi İMF'ye borç veriyoruz. Şimdi ülkemiz kendi silahını kendi helikopterini yapan bir ülke oldu. Bizim hedefimiz 2023! 2023 yılında düşük enflasyon daha yüksek kişi başına milli gelir bizim büyük hedeflerimiz var. Büyük olmak için hizmet veriyoruz daha da büyüyeceğiz. Ak Partiye oy veren vermeyen herkese hizmet götürdük projeleri hayata geçirdik ayrım yapmaksızın çalıştık. Türkiye'nin her yerine hizmet götürdük ben hiçbir zaman siyasi öncelik yapmadım. Benim için ne Emirdağ ne de Bolvadinin hiçbir farkı yok. Kurudere köyünün taşkın korumasını da yapacağım sizlerden destek bizden hizmet diyen Özkaldı yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır diyerek Emirdağ gezisini sonlandırdı.

Fotoğraflar

  • Okunma: 5010

Yorumlar (1)Yorum Yap

  • sevilay

    Ne zaman Bolvadinli Emirdağını düşünür olmuş ufak atında civcivler yesin