Özkaya, Emirdağ'a Yatırımı Bakandan Koparttı

Haberler / Siyaset

Özkaya, Emirdağ'a Yatırımı Bakandan Koparttı

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya, Emirdağ'a yönelik yapılacak yatırımları ve hizmetleri yakından takip ediyor. Milletvekili Özkaya, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ı ziyaret ederek, Emirdağ ilçesine yapılacak yatırımlar hakkında görüşmelerde bulundu.

Afyonkarahisar’a yapılan yatırım ve hizmetleri takipçisi olan Milletvekili Av. Ali Özkaya, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ı ziyaret etti. Bakan Kılıç’a Emirdağ'a yapılması planlanan yatırımlardan bahseden Özkaya, gençlere yatırım yapmaya devam ettiklerini ifade etti. Emirdağ Gençlik Merkezi yapılması için arsa tahsisi 2 yıl için yapılmış olup; söz konusu merkezin ivedilikle yapılmasının sağlanması, Emirdağ kapalı spor salonunun tadilatının sağlanması konusunu Bakan Kılıç’tan talep etti.

Gençlerin sosyal alanlarının geliştirilmesi için girişimlere devam edeceklerini belirten Milletvekili Özkaya, Emirdağ'ın ihtiyaçlarıyla yakından ilgilendiklerini dile getirdi ve Gençlik ve Spor yatırımlarına yönelik ilgili Bakan ile görüşmeler yapıldı. Yapılan görüşme sonrasında geçtiğimiz gün Özkaya'ya Emirdağ'a yapılacak yatırımlar müjdelendi ve Özkaya şunları kaydetti: "Planlamaya alınan Emirdağ Gençlik Merkezi ve Emirdağ Spor Salonunun tadilatı inşallah kısa süre içerisinde hayata geçecek. Bakanımız Kılıç’a bizlere gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyor. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimize yatırım yapmaya devam ediyoruz” dedi.

AK Parti Emirdağ İlçe Başkanı Serkan Koyuncu; "Sayın milletvekilimiz Ali Özkaya, Emirdağ'ımızın tüm istek ve ihtiyaçlarına gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz."dedi.

  • Okunma: 4308

Yorumlar (0)Yorum Yap