Özkaya, Emirdağ'da Evet İstedi

Haberler / Siyaset

Özkaya, Emirdağ'da Evet İstedi

Pazar günü gerçekleşecek olan Anayasa Değişikliği referandumu için AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av.Ali Özkaya Emirdağ'a geldi. AK Parti Emirdağ İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen program öncesinde Emirdağ'ın Bolvadin girişindeki yolda konvoyla bekleme yapan partililerle buluşan Özkaya, buradan Emirdağ'da bir dizi ziyaretler yapmak üzere Emirdağ İlçe Merkezine geldi. Emirdağ Uzun Çarşı'da esnaflarla sohbet eden Özkaya'ya TBMM Başkan Müşaviri Emirdağlı Cengiz Sağlam da eşlik etti.

Çarşı esnafı ziyaretinin ardından Özkaya ve partilier, yapımı devam eden Emirdağ İlçe Emniyet Müdürlüğü binasında incelemelerde bulundu ve Ali Özkaya tarafından müteahhit firmadan 30 Ağustos'ta açılışını yapma sözünü aldı. Emirdağ Sanayi Sitesi esnaflarını ziyaret eden ekip daha sonra Emirdağ Dörtyol Mevkiinde yapılacak olan 75 yataklı Emirdağ Devlet Hastanesinin yerinde incelemelerde bulundu. Emirdağ'da eğitim gören ortaöğretim öğrencileri için yapılan 200 kişilik öğrenci yurdunu ziyaret eden Özkaya ve partililer Emirdağ'dan hafta sonu evet çıkacağından emin olduklarını dile getirdiler.

Son olarak Emirdağ Anadolu Lisesine ait pansiyondaki öğrencilerle bir araya gelen Özkaya, burada öğrencilerle akşam yemeğinden sonra Emirdağ'dan ayrıldı.

Fotoğraflar

  • Okunma: 4598

Yorumlar (1)Yorum Yap

  • Emirdagli

    Ne eveti agzindaki baklayi cikariyorlar eyalet sistemi pesmerge pacavrasi mhpliler vatan bizlere emanet Allah icin hayirrr