Özpolat Projelerinin Ayrıntılarını Açıklıyor

Haberler / Yerel 2009

Özpolat Projelerinin Ayrıntılarını Açıklıyor

Demokratik Sol Parti Emirdağ Belediye Başkan Adayı Av. İbrahim Coşkun Özpolat Emirdağ’ın altyapısı ile ilgili projesinin ayrıntılarını basınla paylaştı. Özpolat görüntü kirliliğinden ve engelliler için kaldırımlara kadar geniş bir yelpazeye yayılan projesini şu şekilde tanımladı:” Emirdağ’da özellikle kanalizasyon sisteminin düzeltilmesi gerekiyor. Kaldırımlarımızın düzeltilmesi, engellilere uygun daha fazla kaldırımın düzenlenmesi gerekiyor. Bakınız bir örnek de içme suyumuzla alakalı vermek istiyorum. İçme suyu ile ilgili olarak hepimiz evimize hazır su almak zorunda kalıyoruz. Çeşmelerimizden akan içme suyumuz arıtılma ve ayrıştırma işlemi yapıldıktan sonra ana şebekeden hanelere dağıtımını gerçekleştireceğiz. İlçemizdeki görüntü kirliliği (giriş ve çıkışlardaki refüjler, elektrik telleri, tabelalar, tarım arazilerine kadar yayılan poşetler ve buna benzerlerinin) farkındayız. Emirdağ Küçük Sanayi sitesindeki altyapı sorunlarını çözeceğiz. Asfaltlanmamış bölge kalmayacak. Her türlü güvenliği sağlanacak ve bu alanın kuruluş amacına uygun yapılanması sağlanacak.” dedi. Demokratik Sol Parti Emirdağ Belediye Başkan Adayı Av. İbrahim Coşkun Özpolat projelerinin ayrıntıları açıklamaya devam edeceğini de sözlerine ekledi.

  • Okunma: 3267

Yorumlar (7)Yorum Yap

  • vatandaş

    Herkes tutturmuş bir gaz muhabbeti arkadaşlar bu işler gazla değil yürekle oluyor ve eminmki ibrahim bey adaylığa çıkması ile büyük başarı gösterdi. Zaten Emirdağ'ı gerçekten seven ve düşünen kişiler avukat beye oy atar. Adayların içinde en iyisi ve emirdağ sevdalısı olduğuna eminim. Ayrıca ödeneğe gelince iktidar diye tutturmanın bir anlamı olmadığını sayın Yılmaz Büyükerşen çok güzel ispatladı. İktidar partiden olmamasına rağmen Eskişehir'i cennet gibi yaptı. İnsan istedikten sonra olamayacak hiçbirşey yok. Yolun açık olsun avukat bey.

  • YOL AYRIMI

    Emirdagli kardesim yorumlara cevap verme gibi bir huyum yok ama bahsettigin konu cok onemli dsp sanki chpnin yedek partisi konumunda konusuyorsun oyle bir sey yok dsp de kendi basina ecevevtin cizdigi yolda ataturk ilke ve inkilaplarina sonuna kadar bagli tukiyeyi yonetmeye talip bir parti bolunme dedidiginiz konuda chp genel baskani BAYKAL bayagi deneyimlidir sirf kendi hirsi yuzunden chp yi ikinci parti konumundan kurtaramadi bir turlu; Ecevit oldukten sonra Ecevitin cizgisinde oldugunu soylemeye basladi sagliginda selam vermezdi bunlari unutmadi millet su andaki belediye baskan adayida en guclu adaylardan birisidir onun icin yol yakinligi ve gaz verme durumu soz konusu olamaz.Birde projelerini gerceklestirme olayina inanmaya gelince her defasinda eskisehiri ornek gosterdik ama bazilari hala gormuyor buna siyasilerin tumu dahil gaz vermeye gelinca chp eskisehirde neden buyukersenin karsisina neden aday cikardi eger samimiyseniz fikrinizde 29 martta Ibrahim beye oy verirseniz gorursunuz neler olabilecegini saygilar

  • hamdi

    Emirdagda soylenen bir soz vardir hocam güzel okuyon da anam olüyor derler sayin ibrahim bey bu odenekleri nereden bulacaksiniz tüm adaylar projelerden bahsediyor ama kaynaklari nereden bulacaklarindan soz eden yok ,allah kolaylik versin isiniz hepinizin zor.

  • emirdaglı

    DSP emirdağda belediyeyi alacaktır. Yılmaz Büyükerşenin de desteği ile emirdağı rüya şehr yapacaktır. 4 oyumun tamamı senindir helal hoş olsun

  • mahmet

    kültürlü, kibar, belediyecilik tecrübesi olan başkan adayımızla derinden sessiz geliyoruz. oylar dsp ye solda birleşelim biz varız gelin DSP de birleşelim. en azından adayımız Avukat.

  • emirdağlı

    slm ibrahm by projelerın guzel ama o projeleri uygulamk önemli oln gel yolyakınken sol kısım toplanın.yoksa secim saga gdecek zatan sna gaz veren ler suande kendileri ady ve sol da senin yerine gecmk uzereler o bkım dan gel chp -dsp aynı teml.lütfen daha fazla gaza glme

  • ayşe

    işte Emirdağımızın sorunlarını gören, ve bu sorunları çözebilecek kültürlü bir başkan adayı. Eminim Emirdağ halkı bu şansı kullanacaktır. Artık Emirdağımız için değişim zamanıdır. Kurtulalım kasabalı olmaktan. Şehirli olma yolunda ilk adımı atalım. Haydi Emirdağlılar oyumuzu DSP Belediye Başkan adayı Av. İbrahim Coşkun ÖZPOLAT'a verelim.