Okuyan Bilir, Bilen Kazanır

Haberler / Eğitim

Okuyan Bilir, Bilen Kazanır

2014/2015 Eğitim Öğretim Yılı 2. Döneminde Emirdağ Kaymakamlığı tarafından onaylanarak yürürlüğe giren ‘Okuyan Bilir Bilen Kazanır Projesi’ kapsamında Emirdağ Perihan Kemal Çuna İlkokulu'nda bilgi yarışması düzenlendi.

Proje kapsamında alınan karar doğrultusunda Bilim Çocuk Dergisi Mart sayısından genel kültür bilgi yarışması düzenlendi. Çocukların Bilimsel Dergilere olan merakını arttırmak amacıyla yapılan yarışmaya çok yoğun bir katılım sağlandı. İki aşamalı olarak yapılan yarışmada öncelikle sınıf birincileri seçildi. Daha sonra sınıf birincileri kendi aralarında yarıştılar.

Toplamda 10 soru sorulan yarışmada büyük bir çekişme yaşandı. Yarışma uzatmalara kaldı. Uzatmalarda da bütün sorulara doğru cevap verildiği için yarışma ikincisi ve üçüncüsü yaşı en küçük olana göre tespit edildi. Yarışma sonucunda 4/C sınıfında Gökdeniz KARAGÖZ birinci oldu, 3/B sınıfından Ali Kerim KAPLAN 2. oldu ve 3/A sınıfından Sude Nur GÜMÜŞ üçüncü oldu.

  • Okunma: 2563

Yorumlar (1)Yorum Yap

  • öğrenci velisi

    Benim Perihan Kemal Çuna İlkokulunda çocuğum okuyor. Son bir kaç yıldır gerçektende çok büyük başarılar var bu sene hergün farklı bir etkinlik yapıyorlar. Ben okul idarecilerine ve öğretmenlerine çok teşekkür ediyorum. Gerçekten çok iyi çalışıyorlar.