Olmadı Sedanur!

Haberler / Güncel

Olmadı Sedanur!

Afyonkarahisar'ın Emirdağ İlçesi'ne bağlı Davulga Beldesi'nde oturan Sedanur Karateke, bu yıl Afyonkarahisar kent merkezindeki TOKİ Sosyal Bilimler Lisesi'ni kazandı. Hazırlık sınıfına kayıt yaptıran Karateke, kentteki özel bir öğrenci yurduna yerleşti. Dün akşam yemekten birkaç saat sonra odasına geçen Karateke, odaya gelen arkadaşları tarafından hareketsiz yatarken bulundu. Sedanur'u uyandıramayan arkadaşları durumu yurt yetkililerine haber verdi.

İhbar sonrası polis eşliğinde yurda gelen 112 ekipleri, Sedanur Karateke'nin yaşamını yitirdiğini belirledi. Oda arkadaşları ekiplerin çalışmasını gözyaşları içinde izledi. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Sedanur Karateke'nin cenazesi otopsi için Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Sedanur Karateke'nin anne ve babasının bir süre önce ayrıldığı, baba İbrahim Karateke'nin Fransa'da yaşadığı, çocuklarının ise dedesiyle birlikte Davulga Beldesi'nde oturduğu belirtildi. Sedanur Karateke'nin geçen yıl yapılan TEOG Sınavı'nda üstün başarı gösterdiği için eski okulu Davulga Ortaokulu yöneticileri tarafından ödüllendirildiği kaydedildi.

  • Okunma: 16981

Yorumlar (3)Yorum Yap

  • Aysun

    Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun cok aci bir kayip rabbim anasina sabirlar versin

  • Bayram Koşar

    Allah rahmet eylesin.Davulgamızın başı sağolsun

  • ECZ YUSUF AKKUYU

    olmadı bu güzel kız ,ALLAH gani gani rahmet eylesin