Op. Dr. Faruk Altınel Başkent Üniversitesi'nde

Haberler / Sağlık

Op. Dr. Faruk Altınel Başkent Üniversitesi'nde

Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi’nde uzun yıllar beyin cerrahı olarak görev yapan Emirdağlı Op. Dr. Faruk Altınel emekli oldu. Devlet  Hastanesinde 25 yıldır nöroşirurji uzmanlığı, 1yıl başhekim yardımcılığı, 4 yılda başhekimlik görevinde bulunan Altınel, bir çok başarılı projeye görevi esnasında imza attı. Şimdi de İzmir Başkent Üniversitesi Zübeyde Hanım Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde beyin cerrahı olarak göreve başladı. Başhekimlik görevi esnasında SSK Hastanelerinin yeniden yapılandırılması programında görev aldı.

Ayrıca, İstanbul’da kafa travmaları sempozyumuna katıldığını belirten Uzm. Beyin cerrahi doktoru Faruk Altınel konu ile ilgili olarak şunları söyledi: "Ankara Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesini 1976 yılında bitirdim.1981 yılında da uzmanlığımı Kayseri  Gevher Nesibe Tıp Fakültesinde  tamamladım.Yunus Emre Devlet Hastanesinde görev yaptığım yıllarda 45 yataklı, 5 yoğun bakım yataklı nöroşirurji kliniğin kurulmasında aktif rol aldım. Çocuk acil ve çocuk servisinin kurulmasını sağladım. Ayrıca TC üniversiteler arası kurul doçentlik merkezi yabancı dil sınavını başarı ile bitirerek, belgesini aldım. Eskişehir’de, Eskişehirspor Yönetim Kurulu Üyeliği’nde de bulundum.”

  • Okunma: 11912

Yorumlar (13)Yorum Yap

  • CEM BIKMAZ

    sayın Dr FARUK ALTINEL size bundan yaklaşık 1 ay önce size muayeneye geldiğimde belki hatırlarsanız bel fıtığından dolayı zorla yürüyerek sancılar içinde gelmiştim . Verdiğiniz ilaçlar sayesinde bugün sağlığıma kavuştum . SİZDEN ALLAH RAZI OLSUN ÇOK TEŞEKKÜRLER..

  • Nur uluşerbet

    Faruk abi ilk ameliyat yaptığınız kişiyim sizi unutmadım saygılar...

  • necmi özgüner

    Sayın doktorum , 23 01 2012 tarihinde bel fıtığı ameliyatımı başarı ile gerçekleştirip beni sağlığıma kavuşturdunuz.Gerek muayene esnasında gerekse hastane sürecinde göstermiş olduğunuz insancıl ve samimi yaklaşımlar bende derin izler bırakmıştır.Bu itibarla sonsuz teşekürlerimle saygı ve selamlarımı sunarım.

  • resit

    abey yeni is yerinde basarilar dilerim yeni duydum eskisehirden ayrilmissin bir emirdagli olarak seninle gurur duyuyorum kendi rahatsizligim da cok yardimci oldun bana bir yurt disinda yasayan bir turk olarak cok sevincliyim allah nasip ederse yazin yeni is yerinizde ziyaret edecegim yeni yiliniz kutlu olsun hollanda dan selamlar

  • mukaddes celiker

    merhaba faruk abi ben hollandadan hamza celikerin kizi mukaddes, saol benim isimi cok gordun ve biz senninle ailecek gurur duyuyoruz insallah yeni isinde ve gorevinde daha yuksek zirveye varirsin sen gerci yukseksinde, ve hersey gonlunce olsun sevgiler hepimizden

  • muarat cinar

    ben bir emirdagli olarak sizinle gurur duyuyorum, cunku bir kac isimi halletdin allah razi olsun sevgiler

  • hamza celiker

    hollanda ikahmet etmekte olan ben de bir emirdagli olarak sizin gibi degerli kiymetli hayir sever ve caliskan bir beyin cerahimizin oldugundan dolayi mutlu sevincli ve gururluyum gorevinizde basarilar diler devamini bekleriz gonul isterki insallah ileride de ilcemizin devlet hastahanemizinde gorev alirsiniz hollanda dan kucak dolusu sevgiler saygilar sunarim allaha amanet olun hamza celiker

  • emirdaglı

    hemşerin olsa ne olmasa ne.annaannemi amalıyat etti parasız elini sürmedi.bıçak parası sadece bir görüşme için muayene etmediği halde muayene parası.

  • CEMIL DOGAN

    hemserimize basarilar dilerim.

    CL DOGAEMIN

  • Damlalar

    Okyanus'taki damlalar...

  • Mustafa KESKİNER

    faruk abime yeni görevlerinde başarılar dilerim.En kısa zamanda yeniden eskişehire bekliyoruz.

  • HALİL KAHYA

    HAYIRLI OLSUN..BAŞARILARINIZIN DEVAMI DİLEĞİYLE SELAMLAR....

  • HALİS ÇOPUR

    HAYIRLI UĞURLU OLSUN YENİ GÖREVİNİZDE BAŞARILAR DİLERİM