Otogar Civarında Çevre Düzenlemesi Yapıldı

Haberler / Güncel

Otogar Civarında Çevre Düzenlemesi Yapıldı

Emirdağ Belediyesi tarafından ilçemizde başlatılan sonbahar temizliği aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda başta cadde, mahalle ve sokaklar olmak üzere okul ve camii önleri, bahçeleri ve çevreleri de büyük bir titizlikle temizlenerek kış aylarına hazırlanıyor.

İlçenin tüm mahalle ve caddelerinde başlayan ve sırayla devam edecek olan çalışmalar, ilçemiz otogarı ve çevresi; eş zamanlı Eskişehir Caddesi'nde tüm hızıyla sürüyor. Bu kapsamda ilçemiz Emirdağ otobüs terminalinde hem çevre kirliliğine neden olan, hem de yaşları itibariyle budama işlemi gerçekleştirilmesi gereken ağaçların dalları budanıyor; otogar bahçesinde ki çimler biçiliyor ve otogar çevresinde temizlik ve bakım çalışmaları yapılıyor. Aynı zamanlı Eskişehir Caddesi'nde çalışmalarını sürdüren Emirdağ Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler ise cadde üzerindeki kaldırımlarda ve refüjlerde bulunan ağaçların dallarını buduyor ve uzayan çimlerini biçiyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan yetkililer ise ilçe genelinde yapılan temizlik çalışmalarının sırasıyla tüm mahalle, cadde ve sokaklar, okul ve camii önleri olmak üzere kapsamlı bir şekilde süreceğini belirttiler.

  • Okunma: 2556

Yorumlar (0)Yorum Yap