Paralel Yalanı Attılar

Haberler / Genel 2015

Paralel Yalanı Attılar

Milliyetçi Hareket Partisi 25. Dönem Milletvekili adayı Abdil Demiral, bir basın açıklaması yaparak hükümete yüklendi. Demiral yaptığı açıklamada,Adalet ve Kalkınma Partisi’nin son yıllarda paralel yalanını ortaya atarak, vatandaşı buna inandırdığını belirtti.

Demiral, “AKP Hükümeti son yıllarda ortaya attığı paralel yalanını, vatandaşlara yutturmaya çalışarak ülkeyi bir birine katmış insanları ayrıştırma noktasına getirmiştir.Ülkede, Paralelci, şu cemaatçi, bu cemaat mensubu gibi bir çok kişi fişlenmiş, konu ile alakalı yada alakasız kimler varsa hepsi aynı kefeye konmuş suçlu kim suçsuz kim bakmaksızın toplumu birbirine düşman etmiştir”dedi.

Neyin paraleli?

Bazı suçların örtbas ettirilmeye çalışıldığını belirten Demiral, Ülkede, vatandaş ve halk üzerinde bir algı oluşturulmuş, bu durum insanlara yutturulmuştur.Allah aşkına sorarım sizlere, Cumhuriyet kurulalı 92 yıl oldu şimdiye kadar bu zaman zarfında, bu insanların ataları, dedeleri sürekli cemaat ile iç içeydi ne oldu da, bu hükümet döneminde bu insanlar topluma öcü gibi gösterildi? Neyin paraleli ? Sırf kendi hatalarını, yolsuzluklarını ve hırsızlıklarını kapatmak adına, her seferinde yeni bir şey çıkartıp ortaya attılar”dedi.

  • Okunma: 3228

Yorumlar (3)Yorum Yap

  • bir dakika !

    burada,emekli vaizler gecim sikintisi cekerken , AMERIKADA malikhanede yasayan boyle biri yoktur.

    bir ricasina ,basimizi veririz diyen ,devlet icindeki amirleri haricinde kimseden emir almayan, adanmis HASHASILER kulliyen yalan ve iftiradan ibarettir.

    bu yapinin BANKASI yoktur. o banka bazi hayirsever insanlarin kendi malidir.

    bu yapinin TELEVIZYON kanallari ve GAZETELERI yoktur . onlar, kanunlarinda kabul ettigi gibi , resmi gazetede adi gecen sahislara AITTIR.

    abdil abi
    birak bu isleri

  • bir dakika !

    sayin hocamizin din ve egitim disinda ASLA hic bir isi olmamistir.

    zinhar , 17 & 25 aralik darbesinden once , darbeye tesebbus edenler tarafindan HABERDAR edilmemistir.onlara kesinlikle EMIR vermemistir

    kpss sorularinin calinmasindan kesinlikle MALUMATI yoktur.

    MHP baskanlik divani uyesi 10 kisinin kesetleri ve baykalin kasedi, hocanin bilgisi DISINDA , erdoganin direktifleriyle yapilmistir.

    devam edecek

  • paralel

    BİRİLERİ PARALEL YALANI ATTI ANCAK BİRİLERİDE ÇOK İYİ KULLANDI SEÇİMLERDE... BANA OY VERMİYORSAN PARALELCİSİN...BANA OY VERİYORSAN SENDEN İYİSİ YOK.