Park Hastanesi'nden Hastalara Ücretsiz Sefer

Haberler / Sağlık

Park Hastanesi'nden Hastalara Ücretsiz Sefer

Afyonkarahisar’da hizmetlerini sürdüren Park Hastanesi Emirdağ’a irtibat bürosu açtı. Emirdağ Cumhuriyet Meydanı Rant Tesisleri'ndeki irtibat bürosunda hastane tanıtımını gerçekleştiren yetkililer Emirdağ’daki hastalara ücretsiz olarak Afyonkarahisar’da bulunan hastaneye götürdüklerini; oradaki muayene işlemlerinin sona ermesinin ardından tekrar Emirdağ’a getirdiklerini dile getirdiler. Haftanın üç günü sabah saatlerinde Emirdağ'dan çıkan araçlar, hasta muayenelerinin tamamlanmasının ardından tekrar ilçeye dönüyor. Yurtiçi ve yurtdışındaki özel sigorta mensuplarının hastanedeki hizmetlerinden herhangi bir ücret farkı almadıklarını dile getiren yetkililer Emirdağ’daki irtibat bürosunda ücretsiz olarak tansiyon ve şeker ölçümü yaptıklarını söylediler.

  • Okunma: 2738

Yorumlar (2)Yorum Yap

  • realist

    bu gibi işlerin suyunu çıkardılar devlet bu hastanelerle kendini bir nevi soyduruyor.vatandaşta nasıl olsa bedava diye kaplıcalara gider gibi hastaneye gidiyor bu paralar tüm vatandaşların cebinden çıkıyor en sonunda...akp döneminde bu işlerin çivisi çıktı...

  • ceylan kayalı

    SAYIN sağlık mÜDÜRLÜĞÜ YETKİLİLERİ.öZEL HASTANELERİN eMİRDAĞ İLÇEMİZDE UYGULADIĞI SİSTEM TAMAMİ İLE HAKSIZ REKABETTİR.yETKİSİ OLMAYAN İNSANLARIN TANSİYON VE ŞEKER BAKMASI TABİP OLMADAN UYGULANMASI;VATANDAŞLARIMIZI ALDATMAK DEĞİLMİ.öZEL HASTANELER PARA KAZANSIN DİYE HAKSIZ REKABETE GÖZ YUMMANIZIN ALTINDA ACABA BİR BAŞKA ANLAŞMA ÖMI VAR.mERAK EDİYORUM.öZEL BİR HEKİME İLANIN YASAK OLDUĞUNU SÖYLEYEN İLGİLİLER HASTANELERİN(öZEL)AÇTIĞI BU BASAMAKLARIN BENCE KAPATILMASI GEREKİR.iLGİLİLERE BİLDİRİRİM.eMİRDAĞIMIZDA ÖZEL ÇALIŞAN KURULUŞLARA HAKARET NİTELİĞİ TAŞIYAN BU BÜROLARIN KAPATILMASINI BİR VATANDAŞ OLARAK ARZ EDİYORUM.hAKSIZLIKLARA SON DENİLSİN.sAYGILARIMLA.bÜROLARIN AÇILMASINA GÖZ YUMANLARA SORULSUN,BU KONU.