Rıhtım Boyu'na Parke Döşenecek

Haberler / Güncel

Rıhtım Boyu'na Parke Döşenecek

Emirdağ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından, Yeni Kacerli Mahallesi Rıhtım Boyu Caddesi, diğer bir deyişle Atatürk Ortaokulu önü olarak adlandırılan yolda kilitli parke taşı ve bordür taşı döşenmesine yönelik üst yapı çalışmaları başlatıldı.

İlçemizin çeşitli bölgelerinde alt ve üst yapı çalışmalarına devam eden Belediyemiz ekipleri, son olarak Yeni Kacerli Mahallesi Rıhtım Boyu Caddesi'ndeki eskiyen yolları, parke taşları ile kaplayarak estetik bir görünüm kazandırmak ve ilçemize modern ve yaşanabilir alanlar sağlamak amacıyla çalışma başlattı. Çalışmalar kapsamında Rıhtım Boyu Caddesi yolunun alt yapı çalışmaları gibi çeşitli nedenlerle ve hava şartları doğrultusunda eskiyen, bozulan asfaltı; parke taşlarıyla kaplanmak üzere sökülmeye başlandı.

Rıhtım Boyu Caddesi'nde başlatılan çalışmalarla ilgili açıklama yapan yetkililer, sıcak asfaltta olduğu gibi parke taşı çalışmalarında da önceliğin kullanım yoğunluğu yüksek olan sokaklara verildiğini, şehir merkezindeki kalite ne ise diğer mahallelerimizde de sırayla ve imkanlar doğrultusunda aynı kaliteyi yakalamak için çalışmalarına devam edeceklerini ifade etti. Rıhtım Boyu Caddesi'nde başlatılan üst yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından ise parke ve bordür taşı döşeme çalışmalarına başlanacağı belirtildi.

  • Okunma: 2517

Yorumlar (6)Yorum Yap

  • ferah sokak

    inkılap mahallesi elhan yolundakı sokakları bı gezın dolasın ondan sonra gıdıp asfaltı kaldırıp taş döşeyin sayın başkan ve yardımcıları....

  • Eses

    Dogrusunuz arkadaslar o kadar toprak yol varken neden asfalti kaldirip tas doseniyor ki tabiki molalarin yolu secimde cok calistilar olmasi gerekli ilk once o kadar acil yapilacak yer varki

  • Bayat yolunu yaptın bi güzel...

    Orayıda bayat yolu gibi yap emi, uzun ömürlü olsun. Yaptığınız yol senesi gelmeden bozuldu. Eskisi daha iyiydi. Milletin parasına yazık değil mi? Yol yaptık diye facebook'dan paylaşıyorsunuz. Yaptığınız bayat yoluna bir bakın. Alt yapı yapmadan mucuru dök geç, bumu yol yapmak? Sonrada hava basıyorsunuz, biz yol yaptık diye.

  • İNCİLİ

    TOPRAK YOLLAR VARKEN

  • suat avni

    Emirdağ'da yapılması gereken o kadar yol varken neden o yol yapılıyor acaba?...

  • Mola Spor

    molalarin yolu eyi yap cok calistilar senin icin baskan