Saadet'in Adayı Kuş, Oyunu Kullandı

Haberler / Genel 2015

Saadet'in Adayı Kuş, Oyunu Kullandı

Afyonkarahisar Saadet ve Büyük Birlik Partilerinin (Milli İttifak) ortak adayı hemşehrimiz Halit Kuş Pazartesi günü Eskişehir Havaalanında oyunu kullandı.

Eskişehir Dış Hatlar Terminalinde oyunu kullanan Halit Kuş oldukça heyecanlı görünüyordu. Oyunu kullandıktan sonra bir açıklama yapan Kuş şunları kaydetti : “Bugün, burada oyumuzu kullanmış bulunuyoruz. Vatanımıza, milletimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” diyerek şunları kaydetti :

“Şehirlerin artan stresi, hareketsizlik, insanların gündelik hayatlarında yoğun teknoloji kullanımının kaçınılmaz sonucu olarak sağlık sorunları katlanarak artmaktadır. Bu süreçte, sağlık uygulama ve hizmetleri insan odaklı olmaktan ziyade ticari hesaplara göre yürütülmektedir. Her geçen gün sağlık piyasalaşmakta; önce hastalar, ardından sağlık çalışanları ticari ürün ve araçlara dönüştürülmektedir.

SAĞLIK SİSTEMİ VATANDAŞIN LEHİNE DÜZELTİLECEK
Bizler halkımızın menfaatini, her türlü kişisel menfaatin üstünde tutarak, öncelikle sağlık çalışanlarının ve hastaların görüş, öneri ve taleplerine göre sağlık sistemini köklü şekilde gözden geçireceğiz. İttifakımız, bütün insanların sağlık hizmetlerinden eşit olarak yararlanmaları için gerekli düzenlemeleri yapacaktır.

BEŞİKTEN MEZARA KADAR HERKES SAĞLIK SİGORTALI OLACAK
Beşikten mezara kadar herkes sağlık sigortalı olacak; yeşil karta ve herhangi bir ek ödemeye gerek kalmadan sağlık hizmetlerinden ücretsiz yararlanacaktır. Bu çerçevede, vatandaşlarımızın eczanelerde borçlu olduklarını öğrendikleri katkı payı ödemeleri kaldırılacaktır. Böylece eczacılar üzerlerine yüklenmiş olan angaryadan, vatandaşlarımız da haksız ödemeden kurtarılacaktır. Kamu hastanelerinde hizmet verimi artırılacak ve kalitesi yükseltilecektir”.

  • Okunma: 2243

Yorumlar (0)Yorum Yap