Sağlam, Eğitim Yatırımı İçin Tebrik Etti

Haberler / Genel 2015

Sağlam, Eğitim Yatırımı İçin Tebrik Etti

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili A.Adayı Cengiz Sağlam, Afyonkarahisar'daki ziyaretlerine devam ediyor. Afyonkarahisar'a eğitim yatırımı yapan Bahçeşehir Koleji heyetiyle bir araya gelen Sağlam, heyet ile eğitim hakkında sıcak sohbetler etti ve TBMM Başkanı Köksal Toptan tarafından Bahçeşehir Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Ender Yücel ile olan bir anısını paylaştı.

AK Parti Afyonkarahisar A.Adayı Cengiz Sağlam şunları kaydetti;" Değerli dostum Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü Devrim Karaaslanlı, Kurumsal İletişim ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Özlem Dağ, Eğitim ve Öğretim Genel Müdür Yardımcısı Ali Rıza Lüle ve Afyonkarahisar'daki yatırımcılar ile Afyonkarahisar Bahçeşehir Koleji'ne yapılacak yatırımlar için birlikteydik. Afyonkarahisar Bahçeşehir Koleji Ofisi'nde, Bahçeşehir Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı sayın Ender Yücel beyefendinin, TBMM Başkanı iken sayın Köksal Toptan'dan almış olduğu "Üstün Hizmet Ödülü" ile Birleşmiş Milletler "Küresel Eğitime Katkı Ödülü" fotoğraflarını görünce çok duygulandım. TBMM Başkan Müşaviri görevinde bulunmaktan her zaman gurur duydum. Sayın Köksal Toptan'ın gerçek bir devlet adamı olduğunu, eğitim ve öğretime katkılarını; sayın Ender Yücel beyfendinin de eğitime yapmış olduğu yatırımlarını, vizyon sahibi olduğunu, girişimciliğini konuştuk.
Afyonkarahisar Bahçeşehir Koleji'nin Afyonkarahisar eğitim ve öğretimine büyük katkı sağlayacağına inancım tamdır. Sayın genel müdürümüz ile yatırım yapmadan önceki görüşmelerimiz de bu konuları değerlendirmiştik. Bu yatırımın gerçekleşmesinin Milli Eğitimimize hayırlara vesile olmasını diliyorum." dedi.

  • Okunma: 3062

Yorumlar (0)Yorum Yap