Sağlam İsmi Yeniden Gündemde!

Haberler / Siyaset

Sağlam İsmi Yeniden Gündemde!

1 Kasım 2015 tarihinde erken seçim yapılma kararının alınmasının ardından AK Parti'de milletvekili adaylığı hareketliliği yeniden başladı. Seçim süresinin kısa olması ve bu sürede aday adaylığı sürecinin yaşanamayacak olmasından dolayı gözler AK Parti genel merkezi'ne çevrildi.

AK Partide 14 Eylül tarihi nedeniyle şimdiden milletvekili listelerine ilişkin çalışma da başlarken 7 Haziran genel seçimleri için dosya veren ve mülakata alınan tüm milletvekili adaylarının dosyaları da yeniden açıldı. Eylülün ilk haftası milletvekili listelerine yoğunlaşılacak. Kongrede seçilecek yeni MKYK’nın da ilk gündemi milletvekili listeleri olacak.

Başbakan Ahmet Davutoğlu da bir taraftan seçim stratejisi çalışmalarına başlarken diğer taraftan aday listelerine yoğun mesai harcayacak. Ak Parti’de oy kaybının en önemli nedenlerinden biri olarak görülen bazı aday listelerindeki yanlış tercihler konusunda da tüm önlemlerin alınacağı ve teşkilat temsilcilerinden daha fazla görüş alınacağı vurgulanıyor.

TBMM Başkanlık Müşaviri Emirdağlı hemşehrimiz Cengiz Sağlam'ın dosyasının da yeniden açılacağı erken seçim öncesinde Sağlam'ın ismi yeniden gündeme geldi. 7 Haziran seçimlerinde aday adaylığı süreci yaşayan ve aday sıralamasında ismi yer almayan Sağlam, sıralamada olan adaylarla birlikte seçim çalışmalarına yoğun bir şekilde katılmıştı.

  • Okunma: 3030

Yorumlar (4)Yorum Yap

  • kenan

    Memleket için en hayırlısı olur.Cengiz Abimiz bugüne kadar herkese elinden gelen yardımı yapmıştır. Nankörlük etmemek lazım.....

  • ak partili

    yenilen pehlivan güreşe doymazmış gelsin gardaşım nakavt olsun gitsin.....

  • Haydar hakyemez

    Yemin ediyorum bu sefer AKP verecem sırf bu muhabbet bitsin diye Seçil artık gardasim Emirdağ'da sende Kurtul olmuyorsa 2 vekilimiz var Meclis'de onlara danış bi bu isler nasıl oluyormus kahvede bana slm vermeyle olmuyo demekki listeye girmek.not:Afyon'da AKP en yüksek oyunu aldı zaten Afyon'da tercih doğruydu

  • AHMET PALA

    parti icin dogru karar olur.simdiden hayirli ugurlu olsun.Allah yolunu acik etsin butun gucumuzle destekleriz. Parlementerlik Cengiz SAGLAM kardesimizin alin teriyle emekle hakettigi bir mevki.Cengiz SAGLAM kardesimiz bu gune kadar aldigi butun sorumluluklari hakkiyla namusuyla yerine getirmistir.