Sağlam, Teşkilat Ziyaretlerine Devam Ediyor

Haberler / Güncel

Sağlam, Teşkilat Ziyaretlerine Devam Ediyor

Türkiye Büyük Millet Meclisi(TBMM) Başkan Müşaviri iken 24 Haziran 2018'de gerçekleştirilecek seçimlerde Afyonkarahisar'dan Milletvekili adayı olmak için görevinden ayrılan ve AK Parti'den Milletvekili aday adaylığına başvuran Cengiz Sağlam'ın teşkilat ziyaretleri ara vermeden devam ediyor.

Geçtiğimiz cumartesi günü Ankara'dan geldikten sonra Afyonkarahisar ve ilçelerini karış karış dolaşan Cengiz Sağlam teşkilatlarla bir araya geliyor. Belde belde, ilçe ilçe AK Parti teşkilatlarını dolaşan Sağlam, Salı gününü Emirdağ ilçe teşkilatı programıyla başladı.

Cengiz Sağlam, AK Parti Emirdağ İlçe Başkanlığını ziyaret etti ve burada seçimle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Daha sonra Emirdağ Salı Pazarında hemşehrilerini ziyaret eden ve ilgi odağı olan AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili aday adayı Cengiz Sağlam, Emirdağ'ın 24 yıllık hasretinin sona ermesi için çalışmalarına ara vermeden devam ettiğini dile getirdi.

Akşam saatlerinde basın mensuplarıyla bir araya gelen Cengiz Sağlam, buradan AK Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanlığı danışma meclisi ve aday adayları tanıtım toplantısına katıldı. Programın sona ermesinin ardından AK Parti Bolvadin İlçe Başkanlığını ziyaret eden Sağlam'ın ziyaretlerinin devam edeceği ve Cumartesi günü gerçekleştirecel temayül yoklamasında iyi bir sonuç elde etmek istediği öğrenildi.

  • Okunma: 1918

Yorumlar (1)Yorum Yap

  • alp kılıç

    inşallah bu sefer olacak EMİRDAĞLILAR için çok çalışıyorsun EMİRDAĞLILARIN -ANKARADAKİ TEK TEMSİLCİSİSİN --TBMM-MİLLETVEKİLİĞİNİ sini fazlasıyla hak ediyorsun ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN