Sağlam, Yılın Bürokratı Seçildi!

Haberler / Güncel

Sağlam, Yılın Bürokratı Seçildi!

Siyaset, Bürokrasi, Sivil Toplum Örgütleri, Çalışma Hayatı ve Medya dünyasına yönelik haberleri ile Türkiye’de gündem oluşturan MEBUS HABER DERGİSİ 11. yılında da Türkiye’ye hizmet edenleri ödüllendirdi.

MEBUS HABER DERGİSİ okurları, www.mebushaberdergisi.com’a gönderilen elektronik posta, mektup ve anketlerle Yılın Devlet Adamını, Siyasetçisini, Milletvekillerini, Bürokratlarını, , Belediye Başkanlarını, İşadamlarını, Gazetecilerini ve TV Muhabirlerini belirledi.

Yapılan açıklamayla Yılın Bürokrat ve Danışman Ödülüne Emirdağlı bürokrat TBMM Başkan Müşaviri Cengiz Sağlam seçildi. Yapılan törende ödülünü alan Sağlam, başarılı bürokrat ödüllerine bir yenisini daha eklemiş oldu.

Mebus Haber Dergisi’nin geleneksel hale getirdiği ödül töreninde Türkiye’ye hizmet edenler unutulmadı. Ankara Sürmeli Otel de yapılan ödül töreninde ,bir çok siyasetçi katıldı.Mebus Haber Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Başak Dursun Yapılan oylama sonucunda Yılın Başarılı Devlet adamı TBMM Başkanı Cemil Çiçek seçilirken Yılın Başarılı Bakanı Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ödüle layık görüldü. www.mebushaberdergisi.com ‘da yapılan oylamada ise Yılın Başarılı Siyasetcileri ödülüne ise Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz, Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Ankara Milletvekili Özcan Yeniçeri, Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu,Van Milletvekili Fatih Çiftçi, Yozgat Milletvekili Ertuğrul Soysal, Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ak yürek, Kilis Milletvekili Salih Dal, Bingöl Milletvekili Eşref Taş, Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi ve Muhammet Ünlü Siyasetçi Ödülüne layık görüldü.

Yılın Başarılı Bakan Yardımcısı Ödülüne Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Metin Layık Görüldü, Mebus haber Dergisi okurları Yılın Milletvekillerini, Belediye başkanlarını, Bürokratlarını, Sivil Toplum Kuruluşlarını ve Basın Mensuplarını da unutmadı. Yılın Başarılı Tıp adamı ödülüne Dr. Bülent Cihan Timur layık görüldü. Türkiye Güzeli Meltem Doğanay’da ödüle layık görüldü.

YILIN BAŞARILI BÜROKRAT VE DANIŞMAN ÖDÜLÜNE TBMM Başkanlık Özel Kalem Müdürü Mücahit Durmuşoğlu, Kültür Bakanlığı Bürokratlarından Nazlı Halıcıoğlu ve Yılmaz Uzunöz, Başbakanlık Müşaviri Birol Dok, TBMM Başkanlık Müşaviri Cengiz Sağlam,Milletvekili Danışmanlarından Kenan Dursun, Atike Atılsoy, Feti Eyuboğlu,Vedat Ali Yıldırım, Ödüle layık görüldü,
Yılın Başarılı Belediye Başkanlarıda ödüle layık görüldü. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan Siyasetçi Ödülüne layık görüldü.Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat,Ahlat Belediye Başkanı Mümtaz Coban,Nurhak Belediye Başkanı Ahmet Akkuş,Bursa Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik,ödüle layık görüldü.

YILIN Başarılı Basın Mensubu Ödülüne TRT Genel Müdürü Şenol Göka ,TRT Avaz Kordinatörü Murat Akkoç,TGRT Hafta Sonu Proğram yapımcısı Ercan Gürses, İHA Ankara Haber Müdürü Beyazıt Cebeci,TGRT Kameramanı Mehmet Tiren ve Aziz Turan,Anayurt Gazetesi Yönetim kurulu Başkanı Peyman Alan ve yazı işleri Müdürü Saniye Doğukan,Kanal 7 Muhabiri Kemal Doğan ve Kameraman Süleyman Damla, Olay TV Ankara Temsilçisi Mehmet Çatakçı,45 yıllık basın hizmet ödülü alan Tuğrul Sarıtaş ve Avrupa Gazeteciler Dernegi Başkanı Adnan Fişenk,Avrasya Medya Grup Başkanı Halit Ziya Alptekin,Edessa Televizyonu Müdürü Yaşar Günak ödüle layık görüldü

  • Okunma: 5349

Yorumlar (1)Yorum Yap

  • Hakan Duru

    Cengiz bey'in artık millet vekili olması gerekli...