Sağlam'a Destek Mesajları Yağıyor

Haberler / Genel 2015

Sağlam'a Destek Mesajları Yağıyor

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili A.Adayı Cengiz Sağlam'a destekler devam ediyor. Afyonkarahisar'ın birçok ilçesinden ve merkezinden şahsına olan teveccühlere teşekkür eden Sağlam, Afyonkarahisar'ın ilçelerinde AK Parti teşkilatlarına teşekkür ziyaretlerini gerçekleştiriyor.

İzmir'de bulunan Afyon Emirdağ Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı ve aynı zaman Karşıyaka Belediye Meclis Üyesi Ersin Güngör'den Cengiz Sağlam'a tam destek açıkalası geldi. Beş genel seçimdir yani 21 yıldır Emirdağ toplumunun TBMM'de temsil edilmediğini dile getiren Güngör; ‘Artık Yeter‘ dedi. Emirdağ'ın sadece Emirdağ'dan ibaret olmadığını, ekmek parası, helal rızık için gurbete çıkan Eskişehir, İzmir, Belçika başta olmak üzere 300.000'den fazla Emirdağlı vatandaşın varlığından söz eden Başkan Güngör ‘Artık Türkiye'de de milletvekili istiyoruz ‘ dedi. Bu bağlamda da şu anda milletvekilliğine en yakın ismin Cengiz SAĞLAM olduğunu dile getirdi.

Önümüzdeki günlerde AK Parti Genel Merkezi'nde mülakata girecek olan Sağlam için Belçika'daki Emirdağlı siyasetlerle de görüşme gerçekleştirdi. AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu ve AK Partili bürokratlarla bir araya gelen Belçikalı siyasilerin önümüzdeki günlerde Ankara'ya tekrar gelmesi gündemde...

  • Okunma: 2843

Yorumlar (3)Yorum Yap

  • Hüsamettin GÖNEN

    Cengiz SAĞLAM kardeşimize tüm Emirdağlıların destek vermesi ilçemizin menfaatinedir.Bir çok hemşehrimize elinden gelen yardımları yaptığına bizzat şahit oldum.Yolun açık olsun.Allah mahçup etmesin.Allah yar ve yardımcın olsun.

  • hamza şen

    Okul arkadaşım yolun açık olsun.

  • SEVİL SARI

    cengiz sağlam a Emirdağlıların bırlık beraberlik içinde hareket ederek destek vermesi lazım 22 yıllık hasrete son vermek lazım