Sağlam'a Emirdağ Morali

Haberler / Genel 2015

Sağlam'a Emirdağ Morali

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili A.Adayı Cengiz Sağlam çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Durmak bilmeden çalışan, ilçe teşkilatlarına ve başkanlara ziyaretlerini sürdüren milletvekili aday adayı Sağlam, Salı günü memleketi Emirdağ’da çalışmalarına devam etti.

Emirdağ İlçe merkezinde kurulan pazarda halkı ve esnafı ziyaret eden Cengiz Sağlam’a yoğun bir ilgi vardı. Karşılarında Cengiz Sağlam’ı gören halk ve esnaf Sağlam’ı bağrına bastı. Halk ve esnaf erbabıyla güzel sohbetler ve istişareler gerçekleştiren Sağlam ziyaretten ve kendisine duyulan ilgiden memnun kaldı.

SEN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI DEĞİL, BİZİM GERÇEK MİLLETVEKİLİMİZSİN
Pazar yeri meydanında Sağlam’ı gören ilçe sakinleri hep bir ağızdan; “Seni gördük şimdi daha iyi olduk. Allah yolunu açık etsin” dileklerinde bulundular. Pazar yerini karış karış gezerek halka ziyaretlerini gerçekleştiren Cengiz Sağlam’ı gören 7’den 70’e herkesin söylediği sözler hep aynıydı ve dikkatlerden kaçmadı. “Sen milletvekili aday adayı değil, bizim gerçek milletvekilimizsin.”

  • Okunma: 2839

Yorumlar (1)Yorum Yap

  • FATMA GÜZLE

    Emirdağ akp ilçe başkanı Sayın koyuncu milletvekili tanıtım gezi ve organızasyonunda çok başarılı.cENGİZ SAĞLAM I AFYON A İYİ TANITMAKTA