Sağlam'dan Cumhurbaşkanına Sigarayı Bıraktım Sözü

Haberler / Güncel

Sağlam'dan Cumhurbaşkanına Sigarayı Bıraktım Sözü

7 Ekim 2017 Salı günü Türkiye Büyük Millet Meclisinde gerçekleşen AK Parti Grup toplantısının haftalık görüşmesinde AK Parti grubuna hitap etti. Grup toplantısı öncesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve beraberindekiler TBMM şeref holündeki geçişleri sırasında ziyaretçilerle sohbet etmeye devam etti. Afyonkarahisar ve ilçelerinden gelen grupla birlikte TBMM koridorunda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı bekleyen TBMM Başkan Müşaviri hemşerimiz Cengiz Sağlam da grup toplantısını yakından takip edenler arasındaydı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sigaraya olan hassasiyeti bu geçiş sırasında da dikkatlerden kaçmadı ve TBMM Başkan Müşaviri Cengiz Sağlam'a "Sen çok sigara içiyorsun!" diye uyardı. Bunun üzerine Cengiz Sağlam da sigara paketini Cumhurbaşkanı Erdoğan'a uzatarak sigara kutusunu bıraktığı sözünü verdi. Erdoğan, özel kalemine uzattığı sigara kutusuna Cengiz Sağlam'ın sigarayı bıraktım sözünün yazdırarak imzalattı.

Grup toplantısını takip edenler arasında Emirdağlı gazeteci Cüneyt Gargılı da vardı ve Emirdağlılardan selam getirdim diyerek Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Emirdağlıların selamını iletti.

  • Okunma: 11059

Yorumlar (0)Yorum Yap