Sağlam'dan İkinci Üniversite Projesi

Haberler / Genel 2015

Sağlam'dan İkinci Üniversite Projesi

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili A.Adayı Cengiz Sağlam, Afyonkarahisar'a ikinci üniversitesi projesinin olduğunu dile getirdi. Sağlam, Ege'yi İç Anadolu'ya ve Marmara'yı Akdeniz'e bağlayan şehrimiz Afyonkarahisar'a ikinci üniversite fikrinin çok da uzak olmadığını dile getirdi.

Kanal 3 ekranlarında 28 Şubat günü yapılan programda “Afyonkarahisar'a projeleriniz nedir? “diye sorulmuş; Cengiz Sağlam da “ Cenabı Allah nasip eder milletvekili olursam Afyonkarahisarımıza ikinci üniversite için elimden geleni yapacağım, bunlar hayal değil devlet-millet paydasında, esnafımıza, kobimize, eğitime ve öğretime yapılacak en büyük yatırımın ikinci üniversite olacağını ve kazananın Afyonkarahisar olacağını dile getirdi.

Eğitime önem veren birisi olduğunu her platformda dile getiren Sağlam "Afyonkarahisarımızı üniversiteler şehri yapmak istiyoruz, İnşallah Afyonkarahisar Zafer Üniversitesi diyorum ben ama günü gelince anket yaparak, STKlarla görüşerek ortak akılla bir isim bulunur’ dedi. “Afyonkarahisar'ın ilçelerine de fakülte kazandırmak istediğini vurgulayan Cengiz Sağlam, “Ayrıca vizyonumuz büyüyen Dünyada 2023, 2053, 2071 yılları ve Yeni Türkiye, Büyük Türkiye ve Sivil Anayasa” dedi.

  • Okunma: 3541

Yorumlar (2)Yorum Yap

  • nuray solmaz

    Bence ikinci üniversiteden önce birinci üniversitenin öğrencilerine karsi halka sevgi ve anlayis asilanmali ardından birinci üniversite için yeterli miktarda yurt olmali ki ikinci üniversite kayda değer olsun!

  • faruk kula

    Cengiz sağlam ın ilerlediği bu yolda Avrupalı büyüklerimiz ve Emirdağlı hemşehrilerimiz açılacak bir banka hesabına seçimlerde harcanmak üzere maddi destek de sağlamak lazım köfteci çavuş öncü olarak bir hesap açtırmalı ve gereklı maddi ve manevi destek sağlanmalı.seçim işleri para ile olmakta.25 yıllık hasrete son vermek için kucaklaşalım.