Şahbaz, İstifamı Kabul Etmediler

Haberler / Siyaset

Şahbaz, İstifamı Kabul Etmediler

Kasım 2016'da Büyük Birlik Partisi Emirdağ İlçe Başkanlığı göreviyle ilgili olarak istifa ettiğini açıklayan İsa Şahbaz, Emirdağ'da siyaset yapanlara güvenmediğini dile getirmişti. Şahbaz kasım ayında şunları söylemişti: " Ülkemizde toplumun huzuru ve gidişatı beni kaygılandırıyor ve toplum kutuplar halinde parçalanmasından dolayı insanların iki yüzlü olması ve yüzünüze gülüp arkanızdan plan çevirmeler yaşanıyor. Bu bağlamda yönetim kadromuzda tutun en üst kademeye kadar sonuna kadar güveniyorum. BBP'yi hiç kimseye değişmem. Bu yüzden Emirdağ'da siyaset yapanlara güvenmiyor ve siyaseti bu yüzden bırakma kararı aldım. Kısmi olarak bıraktım; delege olarak devam etmeyi düşünüyorum. Milletvekili ya da belediye başkanı adayı olabilirim." demişti.

Ocak 2017'de ise istifa dilekçesinin kabul olmadığını dile getiren Şahbaz; parti büyüklerimi kıramadım dedi. BBP'li Başkan Şahbaz; " Partiden istifa istifa dilekçemi vermiştim ama parti yönetimi ve İl ve Genel Merkez kararından vazgeçmemi istediler. Ben de kıramadım istifa dilekçem reddoldu. Emirdağ'da ummalı bir çalışma başlattık. Alperen Ocakları'nın kuruyoruz; tüm gençleri Alperen ocaklarına davet ediyoruz."dedi.

  • Okunma: 3769

Yorumlar (1)Yorum Yap

  • isa şahbaz

    Emirdağ da refarandum heyecanı ummalı bir çalışma başlattık alperen ocakları ve partimizin yeni yerine hareket olması bizi sevindirdi.heyecana kapılmayın bekleyin. BBP emirdağ ilçe başkanı isa şahbaz.