Saint Josse Heyeti Emirdağ'daydı

Haberler / Güncel

Saint Josse Heyeti Emirdağ'daydı

Brüksel, Saint Josse Belediye Başkanı Emir Kır ve Beraberindeki Heyet Emirdağ Belediyesini ve Emirdağ Kaymakamlığını Ziyaret etti. Ziyaret esnasında Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın ve Saint Josse Belediye Başkanı Emir Kır fikir alışverişinde bulundular.
Keyifli muhabbetlerle geçen ziyaret sonrası Saint Josse Belediye Başkanı Emir Kır Belçika'dan getirdiği hediyeleri Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın’a verdi. Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın da Saint Josse Belediye Başkanı Emir Kır’a Emirdağ’ın Yöresel Simgesi olan Topak ev çini tabağı Hediye etti.

Emir Kır ve beraberindeki heyet daha sonra Emirdağ Belediyesi'nin gerçekleştirdiği projeleri yerinde incelediler. Emir Kır ve beraberindeki Belçika heyeti Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın’ı yapmış olduğu hizmetlerden dolayı tebrik ederek Başarılı çalışmalarının devamını dilediler. Brüksel Saint Josse Belediye Başkanı Emir Kır ve Beraberindeki Heyet daha sonra Emirdağ Kaymakamlığına geçerek Emirdağ Kaymakamı Akın Ağca’yı makamında ziyaret ettiler.

Fotoğraflar

  • Okunma: 2335

Yorumlar (1)Yorum Yap

  • Equito

    Sayin Emir Kir bey, çok guzel !! Saint-Josse Belediyesi Belçikanin EN FAKIR belediyesi. Cok güzel, yuklenin Saint-Josse halkina, o kadar heyet ile ne isiniz var oralarda !!! Hem siz, PS partisi olarak (sol parti) ne isiniz var irkci bir parti ile ? Size sadece CHP yakisir, onlar gibi, halki ve devleti somurun !!