Şampiyon Kupasına Kavuştu

Haberler / Spor

Şampiyon Kupasına Kavuştu

Süper Amatör Lig 21.Hafta kapanış mücadelesinde şampiyonluğunu haftalar öncesi ilan eden Emirdağspor, kendi evine karşılaştığı İscehisarspor’u ikinci yarıda bulduğu gollerle 2-1 mağlup etmeyi başardı.

Bu önemli karşılaşmaya Afyonkarahisar ASKF Başkanı Orhan Küçüksağrıcı ve yönetim kurulu üyeleri takip ederken, mücadeleye etkili başlayan taraf İscehisarspor oldu. Henüz 15.dakikada hızlı gelişen atakta topa iyi vuran Hüseyin topu filelere göndererek Kırmızı Beyazlıları deplasmanda 1-0 öne taşıdı.

Bu golden sonra rakip sahada ataklarını sıklaştıran Emirdağspor ilk yarıda gol atma başarısı gösteremedi ve ilk yarı 1-0 İscehisarspor’un üstünlüğü ile sona erdi.

45 DAKİKA YETTİ
İkinci yarıya taraftarlarından aldığı müthiş destekle maça iyi başlayan Engin Saygın’ın öğrencileri, geliştirdikleri etkili ataklarla rakip savunmayı kendi sahasına hapsetti. Nitekim önce maçın 65.dakikasında Eyüp durumu eşitlerken, daha sonra maçın 86.dakikasında sahneye Kadir çıkarak maçın sonucunu tayin eden golleri İscehisarspor filelerine gönderdi.

KUPA TAKDİM EDİLDİ
Karşılaşmanın bitiş düdüğüyle Emirdağspor’lu futbolcular, teknik heyet ve yöneticiler aldıkları şampiyonluğun doyasıya tadını çıkarırken, maç sonunda ASKF Başkanı Orhan Küçüksağrıcı, 2017-2018 sezonun şampiyonluk kupasını takım kaptanı Oktay Arıkan’a teslim etti.

  • Okunma: 2431

Yorumlar (0)Yorum Yap