Seçimin Kazananı Yine www.emirdag.gen.tr

Haberler / Özel Haber

Seçimin Kazananı Yine www.emirdag.gen.tr

30 Mart Yerel Seçimleri'nin bir diğer kazananı yine www.emirdag.gen.tr oldu. Kampanya süresi boyunca gelişmeleri Emirdağlılara aktaran www.emirdag.gen.tr, seçim günü oylamanın sona ermesinin ardından sonuçları canlı canlı aktardı. 8 yıldan bu yana yayın hayatına devam eden site, seçim gecesi rekor ziyaretçi sayısına ulaştı. 30 Mart 2014 günü yaklaşık 15 bin tekil, 65 bin çoğul ziyaretin yanı sıra, seçimden bir sonraki gün 10 bin tekil, 37 bin çoğul ziyaret ile 8 yıllık yayın hayatının rekor istatistiklerine ulaştı.

www.emirdag.gen.tr için bir diğer rekor da anlık aktif ziyaretçi sayısında oldu. Ortalama 16 aktif ziyaretçisi olan site, seçim gecesi 75 ortalama aktif ziyaretçiye ulaştı. Bir ara aktif ziyaretçi sayısı 530'i buldu.

www.emirdag.gen.tr yöneticisi konu ile ilgili olarak "Her geçen gün yenilenen ve gelişen özellikleriyle yayın hayatına devam eden www.emirdag.gen.tr, Emirdağ ve Emirdağlılarla alakalı tüm gelişmeleri güncel bir şekilde vermeye devam edecektir. Tüm ilgi, alaka ve destekleriniz için teşekkür ederiz." ifadelerini kullandı.

  • Güncelleme: 02.04.2014 00:49
  • Okunma: 2977

Yorumlar (2)Yorum Yap

  • ziyaretci

    Doğru ve hızlı habercilik için teşekkürler.
    Emirdağ'ın mahallelerinde kazanan adayların listestesinin de yayınlanmasını bekliyoruz.

  • emirdagliyiz

    yayinlarinizda basarilar diliyorum. ve emirdagicin guzel haberlerinizi bekliyoruz. basarilar.