Seher Şarküteri Yenilendi

Haberler / Ekonomi

Seher Şarküteri Yenilendi

Emirdağ'da şarküteri olarak hizmet veren Murat Devrim Irbık'a ait olan Seher Şarküteri yeni yüzüyle müşterileriyle buluştu. Daha önce Emirdağ Uzun Çarşı girişinde hizmet veren şarküteri 2016 yılına Emirdağ Eskişehir Caddesi üzerindeki yeni yerinde girdi. Mağazasında yaptığı yenilikler ile dikkatleri çeken Irbık ailesine ait firma Emirdağ'da yenilikçi şarküteri anlayışıyla müşterilerine hem görsel anlamda hem de kalite anlamında farklılıklar sundu. Irbık ailesine yeni iş yerlerinde hayırlı işler dileriz.

  • Okunma: 5406

Yorumlar (3)Yorum Yap

  • Belçikalı

    Veli kardeş..
    Biz küçükken azimenin fırın vardı gacerli'de ...
    O kadar hijyenik değildi hatta yere düşen bükmeyi lokuru bile iştahla yerdik. kaldı ki görülen ; dışarda duran o somunların hepsi ambalaj içerisinde.Hem dürüst hem temiz iş yapan'ın Allah rızkını zaten verir... o yüzden pek takılmayın böyle entel dantel şeylere yok dışardaymış ekmeklerde yok hijyenik olmazmış diye.

  • Nurettin Yilmaz

    Agam,, hayirli olsun,, Bol kaz&nclar; dileriz

  • Veli ÇALIŞKAN

    Genç işadamı Murat kardeşimizi girişiminden dolayı tebrik ederim.Ancak ekmekleri dükkan dışına dizmesi hijyenik açıdan doğru değil.Cam bir dolap içersine koyarsa daha doğru olur.Başarılar dilerim.