Şekerbank'tan Emirdağ'da Ziynet Altınla Yatırım Hamlesi

Haberler / Ekonomi

Şekerbank'tan Emirdağ'da Ziynet Altınla Yatırım Hamlesi

Şekerbank'ın "Tasarrufun Altın Günü" uygulaması 8 Eylül tarihinde Şekerbank Emirdağ Şubesi'nde gerçekleştirilecek. Uygulama kapsamında, hangi ayarda olursa olsun bilezik, yüzük, kolye, çeyrek altın, küpe gibi her türlü ziynet altınını Şekerbank Emirdağ Şubesi'ne getirenler, bu ziynetlerini 24 ayar değerinde altın olarak vadesiz altın hesaplarında biriktirebilecekler.

İstanbul Altın Rafinerisi bilirkişileri, ziynet sahibinin her türlü altınının 24 ayar 995/1000 saflıkta gram karşılıklarını belirleyecek ve bu altınlar, tasarruf sahibinin banka hesabına yatırılacak. Hesap sahipleri, saklama ve çalınma riski olmadan istedikleri zaman hesaplarına ekleme yapabilecek ve altına dayalı işlemlerini bu hesap üzerinden gerçekleştirebilecekler.

Tasarrufun Altın Günü uygulamasıyla küçük yatırımları teşvik ederek yastık altı birikimleri ekonomiye kazandırma amaçlarını vurgulayan Şekerbank Emirdağ Şube Müdürü Halil Topçu, "Altını getirisiyle alakalı olduğu kadar geleneksel olarak da bir birikim tercihi olarak gören tabana yaygın müşteri profilimizi, şimdi de bu yeni ürün ve hizmetimizle desteklemeye devam ediyoruz. Müşterilerimiz ya da müşterimiz olmak isteyen herkes, bin bir emekle tasarruf ettikleri ziynet altınlarını, şimdi çalınma, kaybolma riski olmadan bankamız güvencesinde biriktirebilecekler. 'Anadolu Bankacılığı' misyonumuz ve 71 il ile 100'e yakın merkez dışı ilçedeki yaygın şube ağından gelen gücümüzle tabana yaygın tasarrufu teşvik etmeyi hedefliyoruz." ifadelerini kullandı.

  • Güncelleme: 08.09.2016 04:48
  • Okunma: 3578

Yorumlar (0)Yorum Yap