Sevgi Çemberi

Köşe Yazıları / Kurşun Kalem

Sevgi Çemberi

Sevgi; cümle olarak küçük ama açılımına baktığımızda koskocaman bir dünyadır biz insanlar için. En başta anne, baba olmak üzere amca, dayı, hala, teyze, eş ve dost sevgisi; en önemlisi de (ALLAH cc) sevgisi olsa gerek. Biz insanları yüce rabbimizin özenerek yarattığı kullardan olursak… Bir söz vardır "yaratılanı severim yaratandan ötürü" şöyle dönüp de arkamıza baktığımızda yıllar bize sanki bir film şeridi gibi geri geliyor. Birer misal verecek olursak; nerede doğduk, nereye geldik, nerede yaşıyoruz ve de nereye gideceğiz. Hele sabah olduğunda ise giderken bir an önce eve sevdiklerimizin yanına dönmeyi hayal ederiz her anda. Aslında sevincimizden akşam olduğunda farkına varamayız ömrümüzden bir gün nasıl kayıp gittiğinden. Değerli dostlar aslında ben bugün ne yaptım? Hem Yüce rabbim için hem de insanlık için uykuya daldığımızda acaba kaç kişinin aklına gelebilir böyle düşünmek. Herkesin bir gün bu dünyadan göç edeceğini düşünüp sıranın bir gün bizlere geleceğini düşünüp hayatımıza dikkat edip en hayırlısını dileyerek yasamak için… Arkamızdan bir Allah razı olsun kelamı ne kadar değerli bir sözcük olduğunun bilincinde olmalı insan… Bunları hatırlayarak insanları seversek "yaratılanı severim yaratandan ötürü" sözlerini kulak ardı etmeyerek düzenimizi yaparsak bizlerden iyisi ve hayırlısı olmaz diyelim. Aslında unutulan bir gün vardı site yöneticileri tarafından dünyanın en güzel varlıkları olan "BABA" lar günü ile bir tek not dahi düşmeyen sayın yöneticilere de buradan sitem etmeden geçemeyeceğim. En son olarak da nice nice en güzel "sevgi" çemberi bizlerle olsun. Son sözümüz neşe dolu uzun ömür olsun. Saygılar.

  • Güncelleme: 16.06.2009 23:48
  • Okunma: 3856

Yorumlar (2)Yorum Yap

  • EMİRDAG SPOR

    e@hatmail e cevap sana neeeeeeeeeeeeeeee sonra buasımı gökhanın yeri yazacaksan emirdağsporla ilgili yere yaz senin ve sizin gibi emirdağspor düşmanlarının olduğu yerde bu takım illaki başarılı olmaz kaç para verdin bu takımada söz sahibi oldun adamsan ismini yaz

  • e@hotmail.com

    GÖKHAN GENEL KAPTAN DEĞİL,LÜTFEN DÜZELTİN.YÖNETİME DE GİRMEDİ AMA FUTBOL DANIŞMANLIĞI YAPIYOR.TRANSFERLERDE VE SEZON HAZIRLIKLARINDA YARDIMCI OLUYOR.