SGK Danışma Günleri Başladı!

Haberler / Güncel

SGK Danışma Günleri Başladı!

Türk ve Belçika vatandaşlarını sosyal güvenlik hakları konusunda bilgilendirmeye yönelik olarak Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile Belçika Emeklilik Sigortası Kurumları arasında 04-06 Ağustos 2015 tarihleri arasında SGK Afyon Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Emirdağ Sosyal Güvenlik Merkezinde Türkiye – Belçika Danışma Günleri düzenlenecektir.
Danışma Günlerinden Afyonkarahisar, Eskişehir, Konya, Kütahya, Karaman, Aksaray ve Uşak illerinde ikamet eden Türk ve Belçika vatandaşları ile bu kişilerin aile bireyleri yararlanabileceklerdir.
Danışma hizmeti, Türkiye - Belçika Sosyal Güvenlik Sözleşmesinin öngördüğü sosyal güvenlik haklarına (yaşlılık, malullük, ölüm ve hastalık halinde sağlanan yardımlar) ve yurtdışında geçen sürelerin borçlanma yoluyla değerlendirilmesine ilişkin soruların Türk ve Belçikalı uzmanlarla birebir yapılacak görüşmelerle cevaplandırılması şeklinde gerçekleştirilecektir.
Danışma hizmeti ücretsiz olarak Türkçe ve Fransızca olarak verilecektir.
Danışma hizmetinden yararlanmak isteyenlerin 0312 432 12 26 veya 0312 432 12 29 numaralı telefonlardan randevu almaları ve danışma gününe mutlaka kimliği, Türk sigorta sicil numarası, varsa tahsis numarası, Belçika’da bulunduğu esnadaki ikamet ve çalışma yerlerine ait belgelerle gelmeleri gerekmektedir.

Türkiye - Belçika Danışma Günleri’ne ait bilgiler aşağıda belirtilmiştir.
Kamuoyuna önemle duyurulur.

Danışma Günlerinin yapılacağı yer:
Emirdağ Sosyal Güvenlik Merkezi
İncili Mah. Eskişehir Cad. No:79
Emirdağ / AFYONKARAHİSAR

Tarih: Gün : Saat:
04/08/2015 Salı 10:30 – 15: 30
05/08/2015 Çarşamba 09:30 – 15: 30
06/08/2015 Perşembe 09:30 – 15: 30

  • Okunma: 4504

Yorumlar (1)Yorum Yap

  • DevSol

    Anlamadığım Emirdağ SGK ' da 2 tane emirdağlı memur var , yani bildiğin Emirdağ'lı genç iki tane.Bu nasıl oldu ki ? Devlet memurları kendi memleketlerinde bu şekilde işe başlar başlamaz görev yapabilirler mi ?
    Yoksa torpil denen olay mı vuku bulmuş burada ?
    Çok yakında gerekli merciilere gerekli şikayetleri yapacağım ... Bir kaç tane Kurum müdürü ve yöneticisi de dahil çok kişinin canı yanacak ( Yasal yollardan tabi ) Bekleyin Görün ...
    Sevgilerimle.

    Yeşil Parkalı Çocuk