Sıkıntılarınızı İyi Biliyoruz

Haberler / Yerel 2014

Sıkıntılarınızı İyi Biliyoruz

Milliyetçi Hareket Partisi İl Genel Meclisi üyeleri durdurak bilmeden çalışmalarını en hızlı biçimde sürdürüyor. Her gün bir başka köyde yapacaklarını anlatan MHP İl Genel Meclisi Üyeleri Emirdağ ve köylerinin eksiklerinin neler olduğunu çok iyi bildiklerini anlatıyorlar. En ufak bir sıkıntılarında dahi yanlarında MHP’nin olacağını dile getiren MHP Emirdağ İl Genel Meclisi Üyesi Adayı Orbay Divrikli:”Biz Emirdağ ve köylerine Hak ettiği hizmeti vermek adına çalışmalarımızı hızlı bir şekilde sürdürüyoruz. Adayazı’nın, Zont(Salihler)’un, Gözeli’nin, Bağlıca’nın, Dereköy’ün Emirin Köy’ün ne eksiği olduğunu iyi biliyoruz. Biz en iyi hizmeti getirmeye söz veriyoruz.” Dedi.

  • Okunma: 2553

Yorumlar (2)Yorum Yap

  • Gurbuz kocaman

    Mhp gelecek dertler bitecek ayakkabi kutulari dolu dolu milletimize haydi emirdag haydi turkiyem yol durustluk yol sahlanis yolu Ey Turk Titre Ve Kendine Don

  • hasan güzle

    Afyon il genel meclisinde yetki en çok üyesi olan partidedir. Afyon 50 civarında il genel meclisi üyesi var. Mhp en az 25 - 26 igm çıkartmalı ki söz hakkı konuşma hakkı emirdağ köylerine hizmet etme hakkı olsun. Çoğunluk olmadığı takdir de afyon a gider gider gelirler. Başka da bişey olmaz. Tıpkı 2009 da seçilen Celil Yılmaz gibi. 5 yıl gider gelir.