Siyasi Arenalar Hızlandı

Haberler / Seçim 2007

Siyasi Arenalar Hızlandı

CHP ile DSP’nin seçime birlikle katılma kararının arkasından iki partinin Afyonkarahisar örgütleri geçtiğimiz hafta sonu organize edilen tanışma ve kaynaşma kokteylinde bir araya geldiler. Cumartesi günü Çakmak Marble Otel’de gerçekleşen toplantıda iki partinin Milletvekili aday adayları kendilerini tanılan birer konuşma yaptılar. Saygı duruşu v e İstiklal Marşı'nın okunması sonrası aday adayları kısa tanıtım konuşmaları yaptılar.İlçemizden milletvekili adayı olan Av.İsmet Güler ve Bekir Kasap Konuşmalarında şunları söyledi:
Siyasi Arenalar Hızlandı - Emirdag.gen.trGüler “Fırıldak Siyasetçi Olmayacağım” dedi.Güler konuşmasında:” CHP'nin Emirdağ'da gençlik kolları başkanlığı görevini yürüten Av. İsmet Güler, 1982 darbesine kadar bu görevi yürüttüğünü söyledi. Belediye Başkanlığı da yaptığını ifade eden Güler, Türkiye'nin büyük tehdit altında yer aldığını kaydetti. Seçilmesi halinde hiçbir zaman fırıldak olmayacağının altını çizen Av. Güler, demokrasi mücadelesin sürdüreceğini sözlerine ekledi.” Kasap: “Milletvekili Olunca Değişmeyeceğim” dedi. Kasap Konuşmasında: “Sosyal demokrat örgütlerle parti çalışmalarından tanışık olduğunu kaydetti. Kendisinin 3. defa aday olduğunu söyleyen Kasap, nasıl vatandaş ise seçilmesi halinde öyle milletvekili olacağını kaydetti.”Siyasi Arenalar Hızlandı - Emirdag.gen.trEmirdağ’dan Saadet Partisine 2 Adayİlçemizden Milletvekili aday adayları olanların arasında Saadet Partsinden de var. Saadet Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Aday adayı olarak Emirdağ’dan Hakan Doğan ve Doğan Bulduk’un aday olduğu öğrenildi.

  • Güncelleme: 10.04.2009 01:38
  • Okunma: 4939

Yorumlar (9)Yorum Yap

  • sevket

    BENCE YALOVA VALİ YARDIMCISI KEMAL CİRİT ADAYLIĞINI KOYMAKTAN VAZGEÇMEMELİYDİ.
    GEÇMİŞ GÖREV DÖNEMLERİNDE OLDUKÇA BAŞARILI HİZMETLER ÜRETEN SAYIN VALİMİZ EMİRDAĞLI HEMŞERİMİZ KEMAL BEYİ MİLLETVEKİLLİĞİNE EN YAKIŞIR ADAY OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM.UMUT EDELİM Kİ GELECEK SEÇİMLERDE ADAYLIĞINI KOYSUN.
    EMİRDAĞ KENDİ İÇİNDEN ÇIKAN BU ÜSTÜN YETENEĞİ KAÇIRMAMALI ONUN YERİ ANKARADIR O ZATEN ANKARAYI EN İYİ BİLENLERDEN

  • ekber göker

    i güler 2. sıra aday oldu diye çok sevi
    niyorsunuz ama siyaset hiç belli olmaz

  • onder sayar

    haydi emirdag simdi CHP zamanı ismet güler 2.sıra aday oylarınızı verirseniz kesin bi vekilimiz var hersey size baglı

  • Ucan_teneke

    Evet siyaset arenasinda her insan kendini gormek ister elbette;ama bu ise soyunurken soyle herkes kendi gecmisine bakmasi gerekir.Acaba Emirdagimiza ne yaptik diye dusunmeleri lazim burazda.Yillardir ayni husran devam ediyor demekki ilcemizde siyaset ve siyasetci kalmamis ki boyle hep acilari oynuyoruz.O koltuga oturupda degismeyen insan vede partizanlik yapmayani goremiyorum.Haudi hayirlisi ama Emirdagdan zaten hic kimse siralamaya dahi giremeyecek benim kanaatim.VIlayet bu isi kolay kolay Emirdaglilara vermez ilk siralari.

  • onder sayar

    evet emirdaglı hemseriler calısmalarınız sonuc verdi cengiz abi icin alk 5te adı bile gecmiyor. bu adrese tıklayın görün sonucu
    http://www.afyonhaber.com/?sayfa_id=1&haber_id=987&h_k_id=2

    cengiz abiyede yamugu yaptılar sonunda vatanı milleti satanlar sizin sözünüze möi bakacakalar. bi düsünün akepenin kare ası A:LATİF ŞENER niye ayrıldı boru mu adam bakanlıgı bıraktı. niye ki?????????
    bu adamların sakaşı yok bi sonem sonra felaket kapıda darbe kapıda. yüce divanda idam sehbahaları kurulur bunlar icin(idam kaltı ama müeebbet alsınlar)
    kanla korunan topraklar PARAYLA SATILIYOR

  • onder sayar

    iyi bir sırada yer alırda oyum ismet gülerin. yada bekir kasapın 2 sırayı verseler yeter. hadi duyarlı emirdaglılar bu hemserilerimiz icinde biraz ugras verin bakalım. cengiz abide akepeden degil baska bi partiden aday olsaydı oda secilirsi simdi muhtemelen 5. sırayı verecekler ona eger genel merkezden torpil bulamazsa(bulamazsa). İYİ Bİ SIRA VERİLİRSE İSMET GÜLERE YADA BEKİR KADAPA OYUNUZU VERMEYE DAVET EDİYORUM akepe zihniyetine son verelim gelecegimizi sattırmayalım BÖYLE GİDERSE PEŞMERGEDE CUVALI GECİRECEK BİZE

  • TIMUCIN

    ESKI BELEDIYE BASKANIM ISMET GULER;' TURKIYENIN BUYUK TEHDID ALTINDA KALDIGINI BEYAN ETMIS' ACABA NE TEHDIDI? MERAK ETTIM...LAIKLIKMI YOKSA .EGER OYLEYSE BU MILLETI KENDINIZE GULDURMEYIN LUTFEN....

  • Ugur Mumcu

    Belki sunu ifade edersem yanlis yapmis olmam.Bu gördügünüz insanlar yani Aday adaylari bizim ülkemizin tamaminin reddetmesi gereken insanlar.Cünkü bu insanlar ve zihniyet Atatürk ve demokratik cumhuriyetimizi hala icine sindirememis insanlar.Lütfen sayin Emirdaglilar size bunlari Havale ediyoruz.Bizim ilcemiz Hicbir zaman takkiyeye ve seriatcilara gecit vermemistir. Bu böyle biline.

  • NEJDET ÖZKAN

    BELEDIYEDEKI BIRIKIMINIZI VE FAALIYETLERINIZI BILDIGIMIZ ICIN SIZDEN KUSKUMUZ OLMAZ. SIYASETI KENDINIZ ICIN DEGIL, HALKINIZ ICIN YAPACAGINIZDAN HEPIMIZ EMINIZ. SIZIN SIRALAMADA DAHA IYI BIR YERDE OLURSANIZ BUNU BASARACAGINIZDAN EMINIZ.SIZIN YAPTIKLARINIZ BELLI AMA DIGER ADAYLARIN ISE YAPACAKLARI MECHUL.HERKES ICRAATLARIYLA REFERANSLARIYLA HALKIN KARSINA CIKACAK. EMIRDAGLI KIMIN NE OLDUGUNU COK IYI BILIYOR.SIZIN EMIRDAG'A YAPACAGINIZ HIZMETLERI EMIRDAG'LILAR BEKLIYOR.BUNU INSALLAH SIZ YERINE GETIRECEKSINIZ.SIZLERI ORADA GÖRMEK BIZLERI GURULANDIRACAK. EMIRDAG GÜNLERDIR BIR ADAY ARASINDA BIR HAREKET ALMA CABASI ICINDE. BU ADAY BENCE ISMET GÜLER'dir. DAHA COK MERKEZE BASKI YAPILACAKSA ONUN ETRAFINDA BIRLESILMELI.BIZ SADECE ISMET GÜLERN'in ÖNCEKI YAPTIKLARINDAN DOLAYI BUNU DILE GETIRIYORUZ. ISMET BEY'in SÖYLEDIGI GIBI PARTI PARTI GEZIP SIRALAMA ALMAK ICIN UGRASMIYOR. ONUN TABIRIYLE FIRILDAK GIBI ORADAN ORAYA DÖN?ÜYOR.CIZGISI NEYSE O YINE AYNI YERINDEDURUYOR. EMIRDAG'LI YINE SAGLIKLI DÜSÜNEREK ONUN YANINDA YER ALACAGINI UMUYORUZ.VE BEKLIYORUZ. BOL SANSLAR VE YOLUN ACIK OLSUN MILLETIMIZE HAYIRLI OLSUN!...