Siz Para Vermeyin, Belediyeyle Temasa Geçin

Haberler / Kültür Sanat

Siz Para Vermeyin, Belediyeyle Temasa Geçin

Emirdağ Belediyesi Kültür Yayınlarından yayımlanan Eğitimci Yazar Şükrü Türkmen'in yazdığı "Belgelerle Emirdağ" kitap serisi internet üzerinden satış yapan sahafların raflarında yerini aldı. Emirdağ Belediyesi tarafından ücretsiz olarak Emirdağ kültürüne armağan edilen kitabın internet üzerinden 100 TL ve üzeri rakamları satılması dikkatlerden kaçmadı.

Durumun fark edilmesinin ardından sosyal medya üzerinden sahafların satışa koyduğu kitapların resimleri dolaşmaya başladı. Bunun üzerine kitapların yazarı Şükrü Türkmen sosyal medyadan bir mesaj yayımladı. Türkmen mesajında; "Belediye kültür yayını olduğu için doğrudan satışı zaten olamaz. İkinci el satışı etik olmasa bile benim hoşuma gitti. Demek ki kitap kabul gördü. Ben diyorum ki... Siz para vermeyin. Belediye ile temasa geçin ve ücretsiz olarak alın. Ama mutlaka alın.... Selamlar." dedi.

  • Okunma: 2591

Yorumlar (1)Yorum Yap

  • Yasar Üsküdar

    Emirdag ve köylerinin 1835 kayıtlarını daha geniş çerceveli kolay anlaşılır olmamış çok önemli bir konu atlnmış O günkü kayıtlardaki orjınal Hane (aile) soyadları yazılmamış. Temennim böyle emsal araştırmalardanda faydalanılarak daha düzgün detaylı bugünkü soyadlarlada bağlantı kurularak daha cok ilgi duyulacağı kanatindeyim ayrıca O günkü 1835 tarihli Emirdag (Aziziye) kazasının Orjinal kayıtlarını bugünkü Türkçeye çevrilmesi gercekcilik acısından daha doğru olacağı kanatindeyim saygı