Sönmez, AK Parti İl Kadın Kollarına Seçildi

Haberler / Siyaset

Sönmez, AK Parti İl Kadın Kollarına Seçildi

Afyonkarahisar'da İlçe Kadın Kolları kongrelerini tamamlamasının ardından AK Parti İl Kadın Kolları Başkanlığı 5. Olağan Kongresi Ticaret Borsası konferans salonunda yapıldı. Divan başkanlığını AK Parti MKYK Üyesi Jülide İskenderoğlu’nun yaptığı kongrede mevcut başkan Ferda Ertürk tek aday olacak çıktı. Ertürk'ün listesinde Emirdağ'dan sürpriz bir isim de yer aldı. AK Parti Emirdağ Kadın Kolları Başkanlığını yürüten ve geçen ay yapılan ilçe seçiminde başkanlığı Kübra İnce'ye devreden Sevcan Sönmez AK Parti İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyeliğine seçildi.

Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk de konuşmasında, “Yine yeniden Türkiye’nin geleceği ile dertlenen, bu uğurda tarifsiz bir gayretle zamana ve mekana mührünü basan güçlü ve kararlı kadınlarımızla yola çıkıyoruz. Her son yeni bir başlangıçtır. Bu vesileyle, Anadolu’nun bağrından Afyonkarahisar’dan yola çıkan çalışma azmi ve hizmetleri ile değil Afyon Türkiye’nin gururu olan, değil Türkiye dünyaya örnek olan, Ak kadınlarımızın her daim sözde değil özde destekçisi olan Sayın Bakanımız Veysel Eroğlu beyefendiye teşkilatım adına şükranlarımı arz ediyorum. Başta Genel Merkez Kadın Kolları Başkanımız Afyon’un gelini AK kadınların hamisi Selva Çam olmak üzere, il il gezerek ak kadınlarımızla sabahlara kadar çalışan genel başkan yardımcılarımıza teşekkür ediyorum. Birlikte yol yürümekten onur duyduğumuz, sahada teşkilatlarda ve kutlu davamızda bizimle birlikte omuz omuza çalışan milletvekillerimize teşekkür ediyorum. Sandık ve mahalle teşkilatından il yönetimine bu güne kadar milletinin derdiyle dertlenip gecesini gündüzüne katarak fedakarca çalışan Ak Sevdalı Ak kadınlarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum. Bizleri bu sevdayla yetiştiren bu günlere hazırlayan ana babalarımıza minnet ve şükranlarımı arz ediyorum. Bizler ülkemizi evimize tercih ettiğimizde hiç gocunmadan dimdik arkamızda duran eşlerimize ve çocuklarımıza teşekkür ediyorum. Aşk ile çıktık yola yenilendik, tazelendik. Sevdalıyız bu vatana haydi Bismillah!” dedi.

AK Parti Emirdağ Kadın Kolları eski Başkanı ve AK Parti Afyonkarahisar Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyesi Sevcan Sönmez, www.emirdag.gen.tr'ye yaptığı açıklamada; " İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeliğine beni uygun gören İl Kadın Kolları Başkanım Av. Ferda Ertürk ve Ak Parti Teşkilatıma teşekkür ediyorum. Aşk ile çıktığımız yolda yenilenerek devam ediyoruz. AK sevda yolunda çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz." dedi.

  • Okunma: 3224

Yorumlar (0)Yorum Yap