Sosyal Denge Sözleşmesi İmzalandı

Haberler / Güncel

Sosyal Denge Sözleşmesi İmzalandı

Emirdağ Belediyesi ile Türk Yerel Hizmet-Sen arasında bir yıllık sosyal denge sözleşmesi imzalandı. 01.02.2016 tarihinde Emirdağ Belediyesi toplantı salonunda gerçekleştirilen imza törenine Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın, Türk Yerel Hizmet-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Yorulmaz, Türk Yerel Hizmet-Sen Afyonkarahisar Şube Başkanı Mehmet Demir ve belediye memurları katıldı.

Türk Yerel Hizmet-Sen Genel Başkan Yardımcısı Yorulmaz yaptığı konuşmada “Belediyemiz ile yaptığımız bu sözleşmenin hayırlı olmasını temenni ediyorum. Başkanımız sağ olsun bizleri geri çevirmedi. İnşallah yapılan bu sözleşme ile hem memurlarımız hem de belediyemiz kazanacaktır." dedi.

Belediye Başkanı Kargın da yaptığı konuşmada “Belediyemiz imkânları ölçüsünde memur personellerimizin mali haklarını iyileştirme yönünde gayretlerimiz oldu. Yapılan sözleşme bütün memur kardeşlerimize hayırlı olsun. Tek amacımız ilçemize en iyi şekilde hizmet etmek. Personellerimizden tek beklentimiz görevlerini layığı ile yerine getirmeleri ve ilçemize hep beraber güzel hizmetler kazandırmaktır.” dedi. İmza töreni sonrasında günün anısına karşılıklı plaketler takdim edildi.

  • Okunma: 2245

Yorumlar (9)Yorum Yap

  • mustafa yorulmaz

    Bu ne yaaa kodlu yorumcu; Bahsettiğiniz hususun tarafı biz değiliz. Açıklamanız da yerel mahkeme kararının danıştaya itiraz edildiğini ifade ediyorsunuz. Bu ifadeye göre süreç devam ediyor. Gelecek karara herkes uyacaktır. Hukuktan kimse kaçamaz.

  • mustafa yorulmaz

    eses kodlu yorumcu; Sendikamız memur kadrolarında çalışanlar adına hizmet vermektedir, yasa gereği. Madur olduğunu ifade ettiğiniz emekli kişiler işci statüsünde bulunmuş olan kişilerdir. Üye oldukları sendikalarıyla görüşmeleri katkı sağlar. Sosyal medya üzerinden polemiğe girmeyelim, tlf 0505 7138316 görüşebiliriz.

  • Bu ne yaaa

    Daha ònceki memurlarin maasindan haksiz yere kesilen paraları neden ödenmiyor, hatta memurlar kazanmis mahkemeyi, danistaya itiraz edilmis ne olacaksa ayriyeten mustafa yorulmaz yorumun anlasilmiyor aciklarmisin

  • ŞİMDİ YASALMI OLDU?

    O zamangelen müfettisler mevzuata uygun olmasa memurlara kisi borcu çıkarmazmiydı.Sende biliyorsun bal gibide kesilemeyeceğini ve mevzuta uygun olduğunu, kimse kimseyi kandırmaya çalışmasın.

  • eses

    masaallah ne emek mucadelesıymıs be 2 sene once beledıyeden emeklı olan sucuların emek mucadelesı devam edıyor nasıl oluyor bu mustafa bey anlatırsan sevınırım.yaklasık 2 sene once emeklı ıkramıyelerı 80 bın tl olan arkadasların su ankı alacakları ıkramıye tutarı 110 bın tl olmustur herhalde bu aradakı fark bızlerın cebınden cıkıyor neden odenmıyor bu arkadasların emek mucadelesı mustafa bey acıklık getırısenız sevınırım emek mucdelesı demıssınız ya

  • mustafa yorulmaz

    Şimdiki yasal mı oldu diyen arkadaş; Önceki sözleşmeyi yapan taraflar, mevzuata uygun yapabilir ve çalışanlar madur edilmezdi. Mahalli idarelerde yapılan yapılan Sosyal Denge Tazminat sözleşmelerini düzenleyen mevzuat tamamıyla keyfiyet içermektedir. Hata bu ilgili yasayı mevcut haliyle teklif eden ve anlayıştadır.

  • Samimi

    Başkan günah çıkarıyor :)

  • ŞİMDİ YASALMI OLDU?

    Bu nasıl bir iş anlayan beri gelsin.Daha önceki baskan 400 lira veriyordu, bu baskan secildi geldi bu paralar yasal değil diye vermeyi kestiği gibi, önceki baskanin ödediklerini gariban memurların maaşından geri kesti memurlar yargıya tasıdı.Simdi ne oldu aniden yasalmı olduda sosyal denge sözlesmesi imzaladı.Madem yasaldı gariban memurların maasindan niye geri kesti niye vermeye devam etmedi. Anlayan varsa beri gelsin.

  • mustafa yorulmaz

    Emek mücadelesi samimiyet, birliktelik ve devamlılık gerektirir. Emeği geçenlere teşekkür ederiz. Memurlarımıza hayırlı olsun.