Şubat Ayı Portresi: Neşet Ertoy

Ayın Portresi / Ayın Portresi

Şubat Ayı Portresi: Neşet Ertoy

www.emirdag.gen.tr Şubat Ayı Portresi Neşet Ertoy

1971 Emirdağ Örenköy doğumlu olan SMMM. Neşet ERTOY, ilk ve ortaokulu Örenköy’de, Lise eğitimini ise Emirdağ Lisesi ve H.Süleyman Çakır Lisesinde, Yüksek Öğrenimi ise Anadolu Üniversitesi Afyon MYO ve Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesinde tamamlamıştır. 1995 yılında stajını bitirip Serbest Muhasebeci Mali Müşavir olmaya hak kazanmıştır.
SMMM olan Eşi ile beraber 1996 yılında başlamış olduğu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik faaliyetine halen devam etmektedir.

2002 yılında Üst Birlik Delegesi olarak başlamış olduğu Eskişehir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasındaki görevi, 2008-2010 yılları arasında odanın eğitim birimi olan TESMER Şubesi Yönetim Kurulu Üyeliği, 2010-2013 yılları arasında Oda Saymanlığı ve 2013-2016 yılları arasında Oda Sekreterliği ve Mayıs 2016 tarihinden itibaren ise seçilmiş olduğu Oda Başkanlığı görevini yürütmektedir.

Çeşitli Mesleki konularda eğitim ve seminerlere katılmış. Aynı zamanda Odanın eğitim biriminde ve Osmangazi Üniversitesi İİBF’de sözleşmeli Eğitmen olarak görevleri devam etmektedir. Örenköylüler Eğitim Kültür ve Sosyal Dayanışma Derneğinin kurucu üyeliğinin yanında birçok Sivil Toplum Kuruluşlarında değişik görevlerde yer almıştır.

Evli ve iki çocuk babasıdır.

Fotoğraflar

  • Okunma: 7315

Yorumlar (0)Yorum Yap