Suvermez Yolu'nda Çalışma Var

Haberler / Güncel

Suvermez Yolu'nda Çalışma Var

Daha güzel bir Emirdağ için gece gündüz demeden çalışan Emirdağ Belediyesi ekipleri tarafından, geçtiğimiz haftasonu ilçemiz Suvermez yolunda ve çevresinde yapılan araştırmaların ardından çalışmalar başladı.

İlçe genelindeki mahalle ve caddelerde çalışmalarını sürdüren Emirdağ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Suvermez yolu güzergahında başlatılan bordür taşı döşeme ve çevre düzenleme çalışmalarına yoğun bir tempoda devam ediyor. Emirdağ Belediyesi ekipleri yapılan çalışmalar hakkında; yazın gelmesiyle birlikte çalışmaların hızlandığını belirterek, "İlçemizin çeşitli cadde ve mahallelerinde havalar müsait oldukça kilit parke ve bordür döşeme çalışmalarımız devam edecektir. Amacımız ilçemizin genelinde vatandaşlarımızın daha rahat bir ortamda yaşamlarını sürdürmeleridir" dediler.

  • Okunma: 2407

Yorumlar (1)Yorum Yap

  • sular kesildi-arasıra akıyo oda kumlu

    arkadaş benim evde mi sorun var anlamadım. sucu çağırdım şebekedir belki dedi.3-4 gündür su gidip gidip geliyordu bugün komple gitti ramazanlık gün memletimizde kalalım dedik çoluk çoçuk susuz kaldık.aktığı zamanda kum akıyo ilgililere duyrulur.