Taşımalı Eğitime Kar Engeli

Haberler / Hava Durumu

Taşımalı Eğitime Kar Engeli

Son iki ay içerisinde defalarca yaşamı hayatı durma noktasına getiren kar yağışı, Emirdağ'da yeniden yolların kapanmasına ve yaşamı olumsuz yönde etkilenmesine neden oldu. Emirdağ'a bağlı birçok köy ve beldelere ulaşım sağlanamazken, yapılan açıklamayla taşımalı eğitime 29 Şubat günü ara verildi. Daha önce yaşananlara benzer şekilde Emirdağ'ın giriş-çıkış yollarının kapandığı, ancak bu defa karayolları ekiplerinin temkinli davranmaları sayesinde yolda mahsur kalan vatandaş olmadığı bildirildi. Hafta boyunca etkisini sürdürecek kar yağışı ve soğuk havanın önümüzdeki haftadan itibaren etkisini yitirmesi beklenirken, yetkililer vatandaşları uyardı.

  • Güncelleme: 29.02.2012 09:53
  • Okunma: 3618

Yorumlar (2)Yorum Yap

  • osman

    26 Şubat 2012 - / A.A.

    Türk asıllı başörtülü milletvekiline ırkçı saldırı


    Brüksel bölge parlamentosunun Türk asıllı üyesi Mahinur Özdemir, başörtülü olduğu için liberal mevkidaşının ırkçı saldırısına hedef oldu.

    Milletvekili seçildiği 2009 yılında Özdemir’in başörtülü olarak yemin etmesini engellemek için sunduğu yasa teklifine destek bulamayan Valon Liberal milletvekili Denis Ducarme, bu kez katıldığı bir radyo programında ırkçı sözler sarf etti. Özdemir’i hedef gösteren Ducarme, devletin tarafsızlığı için mücadele etiğini savunarak, ”Mecliste farklı camialardan çok sayıda milletvekili var. Merkez Hümanist Parti milletvekili (Özdemir) örneğinde görüldüğü gibi bunlar köktencilik, radikalizm ve toplumculuk kartını oynuyor” dedi.

    http://www.hurriyet.de/haberler/gundem/1138992/turk-asilli-basortulu-milletvekiline-irkci-saldiri

  • zeynep

    okullar tatil olacak mı?