Temayül Bitti, Gözler Genel Merkez'de!

Haberler / Genel 2015

Temayül Bitti, Gözler Genel Merkez'de!

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı tarafından milletvekili aday adaylarına yönelik teşkilat yoklaması Afyonkarahisar Fuar Alanı Fuar Düğün Salonu’nda gerçekleşti.Oy kullanacak olan teşkilat üyeleri temayül listesinde ismi olan 21 aday adayı arasından 5 ismi işaretlediler.

10 Şubat’ta başlayan milletvekili aday adayı başvurularının 20 Şubat’ta sona ermesiyle birlikte dün (Pazar) teşkilat yoklaması gerçekleşti. Fuar düğün salonunda yapılan temayüle teşkilat üyeleri yoğun ilgi gösterdi. 21 aday adayı içerisinde 5 ismin belirleneceği bir teşkilat yoklamasının gerçekleştiğini dile getiren İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, 3 bin 200 civarında teşkilat mensubunun oy kullanacağına dikkat çekti. Yurdunuseven, “Bu gün AK Parti için önemli günlerden birisidir. AK Parti il teşkilatı olarak 21 aday adayı içerisinden temayül yoklaması yapıyoruz. Teşkilatlarımıza soruyoruz. Hangi aday adayını istediklerini ve 5 tane aday seçecekler. İnşallah temayülümüz memleketimiz ve ülkemiz için hayırlı olur. Gördüğünüz gibi temayülümüz heyecanlı bir şekilde devam ediyor. Allah’ın izni ile hayırlı bir sonuç alarak 5 tane adayımızı belirleyeceğiz. Bu gün burada 3 bin 200 teşkilat mensubumuz oy kullanacak. Milletvekili aday adayı temayülüne teşkilat mensuplarımız yoğun bir ilgi gösteriyor” dedi.

SEN MAZBATASIZ VEKİLİMİZDİN BUGÜN BURADA VEKİLLİĞİN RESMİLEŞTİ

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili A. Adayı Cengiz Sağlam temayülün gerçekleştiği Afyonkarahisar Fuar Alanına sabahın ilk ışıklarıyla birlikte herkesten önce geldi ve çalışmaları yakından izledi. Partililerin gelmeye başlamasıyla onları daha kapının girişinde hoşgeldiniz diyerek ilk karşılayan da Cengiz Sağlam’dı. Bu nezaket gösterisi,samimi,insancıl,içten ve taktire şayan davranışlarıyla otoritelerin ve alandaki binlerce kişinin taktirini kazandı. İşte Cengiz Sağlam farkı bu. İnsan odaklı, daima insan memnuniyeti, nezaketi ve çok çalışkanlığıyla farkını ortaya koyuyor.

Fuar alanında Cengiz Sağlam, özellikle parti üyeleri ve ilçe teşkilatı üyeleri tarafından yoğun ilgi ve mutluluk gösterileriyle karşılandı. Gencinden yaşlısına kadar bütün partililer daha ilk dakikalardan Cengiz Sağlam’ı bağrına bastı. Yoğun ilgi, heyecan ve mutluluk gösteriyle karşılanan Cengiz Sağlam için her ağızdan tek bir söz çıktı. “Bizim yıllardır gerçek milletvekilimiz sensin” “Sen mazbatasız vekilimizdin, bugün burada vekilliğiniz resmileşti.” Afyonkarahisar'da gerçekleşen temayüle Çanakkale Milletvekili Mehmet Daniş ile Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu'da katılım gösterdi. Cengiz Sağlam'a gösterilen yoğun ilgiler milletvekillerinin de dikkatinden kaçmadı.

Oylama başladığında da sandık başkanlarına ilk önce giderek birer birer iyi çalışmalar dileklerinde bulunan Sağlam, Afyonkarahisar İl Kadın Kolları tarafından düzenlenen “ BİR DAHA ÖZGECAN’IMIZ YANMASIN KADINA ŞİDDETE HAYIR” İmza kampanyasına AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, İl Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk, İl Gençlik Kolları Başkanı Dilek Hanım Çengel ve milletvekili aday adayılarıyla birlikte kampanyaya imza attı. Hemen ardından kameralar karşısına geçen Sağlam şu açıklamalarda bulundu: “Teşkilatımız çok önemli bir organizasyona imza atıyor. Bizler bir daha Özgecan’larımız yansın istemiyoruz. Kadınlarımıza uzanan eller kırılsın, böyle bir vahşeti yapanlar en ağır şekilde cezalandırılsın. Kadına şiddete hayır,bizler her türlü şiddetin daima karşısındayız” dedi. Afyonkarahisar’da milletvekili aday adayı temyül yoklamasına da değinen Sağlam, alanlarda çok çalıştıklarını,ellerinden gelen her türlü çalışmayı yaptıklarını belirterek temayülün en başta AK Parti’ye, Afyonkarahisar’a hayırlar getirmesini diledi. Oylama işlemi saat 10.00'da başladı ve 16.00 'da sona erdi. Oylar toplanarak sayılmak üzere Ankara Genel Merkez’e götürüldü.

Temayül sonrası bir teşekkür konuşması yapan Cengiz Sağlam şunları söyledi: "2015 Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayları Temayül Yoklamamız sona erdi. Bizlere göstermiş oldukları teveccühleri,misafirperverlikleri, ilgi ve destekleri için Afyonkarahisar İl Başkanımıza, İl Yönetim Kurulumuza, Afyonkarahisar Belediye Başkanımıza, İl Genel Meclis Üyelerimize, İl Belediye Meclis Üyelerimize, İl Kadın Kolları Başkanımıza, İl Gençlik Kolları Başkanımıza ve Yönetim Kurulu Üyelerimize,Belediye Başkanlarımıza, İlçe Teşkilatı Başkanlarımıza ve İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyelerimize, İlçe Kadın Kolları Başkanımıza, İlçe Gençlik Kolları Başkanımız ve Yönetim Kurulu Üyelerimize,Belde Başkanlarımıza, Belde Yönetim Kurulu Üyelerimize, Belde Temsilcilerimize, Köy ve Mahalle Temsilcilerimize ve partimize gönül veren çok kıymetli hemşehrilerimize ve dostlarımıza çok teşekkür ederim" dedi.

Fotoğraflar

  • Güncelleme: 01.03.2015 20:26
  • Okunma: 3130

Yorumlar (2)Yorum Yap

  • derya sayın

    25 yıllık hasrete son vermek için tüm Emirdağlılar birlik olmalı artık vekılımız olsun.cengiz sağlam a tüm Emirdağlıların destek vermesi için Avrupa dahil akp genel merkezine mesaj yazmalı.ilk 2 de olmalı.

  • efe gökhan yüce

    Cengiz Sağlam'a Afyon ve ilçelerinden 300'e yakın oy kullandıran Şükrü Ersoylu'ya ellerindeki 150 oyu çok gören zihniyet...Hele hele bu teşkilatın oluşmasında birinci ve tek aktör olan bu değerli kişiye yapılan ihanet...Ardından atıp tuttuklarınızdan farkınız yokmuş demek ki!