Trafik Düzenlemeleri Devam Ediyor

Haberler / Güncel

Trafik Düzenlemeleri Devam Ediyor

Emirdağ Belediyesi trafik kazalarını önlemek amacıyla Karayolları Bölge Müdürlüğüyle birlikte Emirdağ'daki belirli caddelere ve çevre yolu güzergahlarına bir dizi çalışmalarda bulundu.Vatandaşların talepleri üzerine Karacalar köyü yolunun giriş ve çıkışlarına kasis yapım işlerinin tamamlanmasının ardından sürücülerin trafikte dikkatli olmalarını sağlamak amacıyla çevre yolu ve kavşaklarına trafik ikaz sinyalizasyonları yerleştirildi. Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar KARGIN konuyla ilgili şu ifadelere yer verdi.’’Trafik kazaları ve buna bağlı sebeplerle meydana gelen can-mal kayıplarını en aza indirmek ve önlemek amacıyla Emirdağ Belediyesi olarak çalışmalarımızı vücuda getirmeye devam ediyoruz. İlçemiz Eskişehir Caddesi ,Konya Caddesi,Elhan yolu ve Karacalar köyü girişi kavşaklarına yerleştirilen trafik flaşörleri vasıtasıyla sürücüleri uyarak trafikte hız sınırını aşmadan daha dikkatli olmalarını sağlamayı hedeflemekteyiz. Karayolları Bölge Müdürlüğü ile birlikte bu konudaki çalışmaları hayata geçirmeye devam edeceğiz. Bu vesileyle beraber telafisi mümkün olmayan sonuçlara meydan bırakmamak adına herkesi trafikte tedbirli ve duyarlı olmaya davet ediyoruz.’’ dedi.

  • Okunma: 2693

Yorumlar (3)Yorum Yap

  • Ceyhun

    Ya Birak Baskan neyi düzeltiyorsun senin yolun herhalde hic tabaklar gömü yolundan gecmiyor herhalde izinde tüm Egeyi dolastim tatil bitince Emirdagina döndügümde utandim o yoldan sanki 3.Dünya ülkesine geldim yok böyle bi rezillik hicbiryerde görmedim böyle bozuk bi yol her sene Bulgaristandan gecerken bile bu kadar isyan etmiyorum .
    Bi sehrin bi Ilcenin giris ve cikislari oranin Aynasidir daha girmeden icerde yolun nasil oldugunun resmidir..

  • ela berrak

    baskanım ben konutlarda oturuyorum ana yaola cıkarken solumdakı komur yıgınlarıdan solu goremıyorum kaza ucuz atlattım buna care bulamasmısınız yıgmıslar komuru elınden gelse asfaltın ortasına koycak ılgılenırsenız sevınırım

  • es es

    hükümetimizden allah razı olsun emırdagımıza hızmetini sürdürüyor.isimiz hizmet gücümüz millet dedik.