Türk Eğitim Sen Haydar Urfalı ile Devam

Haberler / Eğitim

Türk Eğitim Sen Haydar Urfalı ile Devam

Türk Eğitim-Sen Eskişehir 1 No'lu Şubesi'nin olağanüstü kongresi, Türk Eğitim Sen Eskişehir Şubesi'ne üye delegelerin katılımı ile gerçekleşti.
Eskişehir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen kongre, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Kongrede konuşmasını gerçekleştiren Türk Eğitim - Sen Eskişehir 1 No'lu Şubesi Başkanı Emirdağlı Haydar Urfalı, yönetim kurulu kararlarına istinaden olağanüstü kongrelerini düzenlediklerini bildirdi. Çalışmalarından da bahseden Urfalı, "Eskişehir'in en uzak köydeki okullarımıza ve iş yerlerimize kadar ulaştık ve ziyaret ettik. Çalışmalarımızı anlattık. Tekrar güven tazelenmesine ihtiyaç duyulduğu için, olağanüstü kongre kararımızı aldık ve sizlere daha fazla hizmet etmek için olağanüstü kongremizi yapıyoruz. Türk Eğitim-Sen olarak bir aileyiz" dedi.

Türk Eğitim-Sen Eskişehir Şubesi'nin çalışmalarının sunulduğu slayt gösterisinden sonra seçime geçilirken, divan başkanlığına Hüseyin Kararman ve divan üyeliklerine Alp Arslan, Lale Durmuş seçildi. Delegeler tarafından oyların kullanılmasının ardından sandıklar açılarak sayıma geçildi. Seçime tek liste ile girildiğinden, oy birliği ile yönetim kuruluna seçilenler açıklandı. Yeni asil yönetim kurulunun başkanı Haydar Urfalı olurken, yönetim kurulu üyeleri Kamuran Arıkan, Süleyman Çelik, Sezgin Sarı, İlhami Öner, Murat Erokutan, Kamil Görgün; denetim kurulu asil üyeleri İbrahim Şahin, Mehmet Akdağlı Ayhan Ardıç; disiplin kurulu asil üyeleri ise Kadir Uysal, Engin Kırdök, Aydın Akbıyık isimlerinden oluştu.

  • Okunma: 2268

Yorumlar (0)Yorum Yap