Türk Eğitim-Sen'den Köy Okullarına Destek

Haberler / Eğitim

Türk Eğitim-Sen'den Köy Okullarına Destek

Türk Eğitim Sen Emirdağ Temsilciliği, Emirdağ Belediyesinin desteğiyle ilçemizde bulunan köy okullarına kırtasiye malzemesi ve hikaye kitabı dağıtımı yaptı. Muhtelif kırtasiye malzemelerinden oluşan paketler, özellikle ihtiyaç sahibi öğrencilere verilmek üzere bizzat Emirdağ Türk Eğitim-Sen yönetimi tarafından okul öğretmenlerine teslim edildi.

Köy okullarını ziyaret eden heyet, okullarda gerek öğrenci ihtiyaçları gerek okulların donanım ve fiziki ihtiyaçlarını belirlemek ve bu konuda çözüm üretmek adına çalışmalar yaptı. Türk Eğitim-Sen Emirdağ Temsilciliği yönetimi adına Ramazan Kılıç konu ile ilgili sendikanın internet sitesinde açıklamalarda bulundu. Kılıç “Bu yıl da geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi kırtasiye malzemesi dağıtımı yaparak öğrencilerimize az da olsa katkıda bulunmaya çalıştık. Özellikle köylerde ve kasabalarda okuyan öğrencilerle ilgili faaliyetlerde ve Eğitim adına yapılacak her türlü faaliyette yer almayı sosyal sorumluluk olarak görev addettik. Bu anlamda hangi kurum ve kuruluş destek isterse STK olarak her zaman göreve hazırız. Köy ve kasabalarda görev yapan meslektaşlarımızın, bu meslekte fedakarlığın zirvesinde olduklarının bilincindeyiz ve kendilerini her fırsatta ziyaret etmeye çalışıyoruz. Bu faaliyette bize destek olan Emirdağ Belediye Başkanı Sayın Uğur Serdar Kargın’a, Belediye Başkan Yardımcısı Selahattin Avcıya, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Sayın Nurettin Diker’e ve Emirdağ Belediyesi adına koordinatör Sayın Ramazan Diker’e teşekkür ederiz.” Dedi.

Türk Eğitim-Sen Emirdağ yönetimi ilk etapta Aşağı Piribeyli, Adayazı, Yüreğil, Tabaklar, Güneysaray, Gömü, Çatallı, Tez, Çiftlik, Eşrefli ve Bademli’deki okullara ziyaretler gerçekleştirdi. Sendikadan yapılan açıklamaya göre diğer köy okulları ve merkezdeki okulların da ziyaret planında yer aldığı ve en kısa sürede ziyaret edileceği bildirildi.

  • Okunma: 3005

Yorumlar (1)Yorum Yap

  • kurtuluş aslan

    paylaştıkça ve birbirimize destek oldukca büyüyeceğiz teşekkürler değerli hocalarımız.