Türkiye Gündemine Oturan Adam Emirdağ'daydı

Haberler / Güncel

Türkiye Gündemine Oturan Adam Emirdağ'daydı

Ordulu şehit Astsubay üstçavuş Nejdet Aydoğdu’nun doğacak olan bebeğine daire bağışlayan adam olarak Türkiye'nin gündemine oturan Emirdağ-Davulgalı gurbetçi Ali Dal son ziyaretini memleketi Emirdağ'a yaptı. Emirdağ Öğretmenevinde Emirdağ Kaymakamı Akın Ağca ve Emirdağ'daki birim amirleriyle onuruna verilen yemekte bir araya gelen Ali Dal'a Emirdağ adına tebrikler iletildi.

Emirdağ kaymakamı Akın Ağca ve Emirdağ protokolü, Emirdağ’ın gururu Türkiye’nin dilinden düşürmediği ve Türkiye’de herkesin takdirini kazanan Ali Dal’a Emirdağ'ın simgesi sayalı kız figürlü bebek hediye etti.Dönüş için geldiği memleketi Emirdağ’da Kaymakam Akın Ağca ve Emirdağ protokolü yalnız bırakmadılar...Kendisini tebrik ederek ona plaketini vererek teşekkür ettiler...

Emirdağ’daki bu görüşmelerden sonra Ali Dal morali yerinde ve duygulanarak, bu kadar ilgi beklemediğini ve kendisine gösterilen ilgiye şaşırdığını ifade etti...Yine 2 evim olsa onları da veririm diye yine gönlünün ne kadar bol ve geniş olduğunu açıkladı.

  • Okunma: 2562

Yorumlar (0)Yorum Yap