Tutturulmuş Gidiyor Güzel Ülkemde Açılımlar

Köşe Yazıları / Kurşun Kalem

Tutturulmuş Gidiyor Güzel Ülkemde Açılımlar

Tutturulmuş gidiyor güzel ülkemde bir açılımlar. Önce insanların beyinlerini örttüler; sonraları insanların bedenlerini açmaya başladılar açılımlar ile. İktidar olmuşlardı ya ne gerek vardı kapanmaya, tesettüre, hepsi oyunun birer parçası değil miydi ki acaba? Tutturulmuş gidiyor güzel ülkemde bir bir açılımlar ne yazık ki. Sonraları soyup soğana çevirdiler. Açılım ya açılmak lazımdı uyuttukları uykudan uyandırmak kaldırmak gerekirdi uyuttukları bir yığın beyinleri abilerini kiraya veren insan yığınlarını... Ayşeler, Fatmalar, Nur'ların düşünmesine ne gerek vardı onların yerine kendileri düşünüyorki zaten. Sakın ola karşı gelmeyin onların gözünde "günahkar" olursunuz cehennem ateşinde yanarsınız.

Onlar açılımlar yapacak, sizler 'Büyüklerimiz en iyisini bilir' diyeceksiniz. Onlar kapatım yaparsa 'Abilerimiz en güzelini bilir' diyeceksiniz. Tutturmuş gidiyor güzel ülkemde bir bir açılımlar. Her gün her bir eve düşen ateşten bir gömlek giyen "Şehit Mehmedim" kanı yerde kurumadan. Büyük Lider M. Kemal Atatürk'ün çizdiği bu topraklarda hala açılımdan bahsedenler; çıkarın kafanızı toprağın altından deve kuşu misali yaşamayın.

  • Okunma: 3621

Yorumlar (5)Yorum Yap

  • cihat nedim sayın

    Tek vatan,tek bayrak ve tek devlet,hayatımızın vazgeçilmez kutsalları,Ata nın bize emaneti gelecek nesillerimize miras bırakacağımız son Türk Yurdu..maalesef ki açılım tezgahı altında çocuk katili apo ve hain pkk ile Türk Devletini muhatap duruma getirmektedirler,kimin davulunun tokmağı olduğu bilinen işbirlikçiler dün hepimiz Hrantız hepimiz Ermeniyiz deyip Annan planı ile KIBRIS ı,Ergenekon la TSK yı satanlar,sayım memuru gibi 1 milyon Ermeni 30 bin Kürt Türkler tarafında katledildi diyen,,hangi kimliğe ait olduğu bilinmeyen zatlara karşı,Türk Milletinin milliyetçiliğiyle kendini ispatlamış mümtaz Emirdağlılar haydi tekrar görev başına,başımıza çuval geçirip vatanımızı bölmek isteyenlere karşı tek bilek tek yumruk olarak hiç bir siyasi görüş etkisinde kalmaksızın birlik olalım,her eve her işyerine Türk Bayrağını asalım,tepkimizi gösterelim..
    Ey Türk
    Üstte gök çökmedikçe
    Altta yer delinmedikçe
    Senim İlini ve töreni kim bozabilir
    Titre ve kendine dön...
    NE MUTLU TÜRK üm.

  • uğur serdar kargın

    SAVAŞMI KAYBETTİKTE BUNLARI KONUŞUYORUZ.
    kayın pederi kürt asıllı olan birisi olarak soruyorummmmmm...kürt mağduriyeti nereden çıktı.benim kayınpederimin devlet tarafından mağdur edildiğini kendisi bilmiyoda, DTP-PKK ve açılımcılar konsersiyumumu biliyor.bunlar kimin adına sahne alıyor. gelinen noktada ,otuz yıldır dağda PKK,birkaç yıldır mecliste DTP eylemlerinin meyvelerini topluyor.bu SAÇILIMLAR ancak terörle hak aramanın önünü açar.PKK-DTP militanlarına cesaret verir.gelinen nokta buna sebeb olan partinin bedelini sadece baraj altında kalmakla ödeyemeyeceği kadar büyük vahim sonuçlara yolaçabilir. bugün SANKİ BİR SAVAŞ KAYBETMİŞİZDE şartları konuşuyoruz.sonuç olarak ,teröre cevap siyasilerin AÇILIM SÖZLERİ değil ASKERİN MERMİSİ olmalıdır....

  • unlu ERSIN

    YOZGATTAN EMIRDAGLI ERSIN AMET ABI SEN BU ISI YUREGINLE YAPIYORSUN SIMDIYE KADAR NEREDEYDIN AMA BUNADA SUKUR ARTIK BIR MARSIMIZ VAR TESEKUR EDERIM TEKRAR DAN ALLAH SENDEN RAZI OLSUN BASARILARININ DEVAMINI DILERIM HAYIRLI RAMAZANLAR.....

  • sevil

    ;-) guzel konu ama aceleye gelmi$... yureginize saglik...

  • vuslat elif

    Kurşun kalem arkadaşım uzun seneler süren kapatım neticesinde askerlerimizin kanları döküldü.Gördük bu kapatımı destekleyenlerin akıl almaz faaliyetlerini.Bu dönemde Türk Milleti olarak uyanık olmak lazım inşallah bu yorumu okurken deve kuşu misali kafası toprağın altında olanlar, kafalarını çıkartmışlardır.