Ülkü Bakım Merkezi TSE Belgesi Aldı

Haberler / Güncel

Ülkü Bakım Merkezi TSE Belgesi Aldı

Emirdağ'da hizmetlerini sürdüren yaşlı ve hasta bakım hizmetleri alanında özel olarak hizmet veren Özel Ülkü Bakım Merkezi'nin kalitesi tescillendi.

TSE Başdenetçisi Alişan Erdoğan ve Denetçi Mustafa Tıkansak tarafından engelli ve yaşlı yatılı bakım hizmetleri ve kalite sistemlerine uygunluğunu yerinde incelenen Özel Ülkü Bakım Merkezi'nin 'TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Belgesi'ni almaya hak kazandığı açıklandı. Türk Standartları Enstitüsü Belgelendirme Merkezi Başkanlığı tarafından hazırlanan 'TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Belgeleri' Merkezin kurucusu Serkan Ülkü’ye takdim edildi.

Merkez Müdürü Serkan Ülkü “Aile ve Sosyal Politikalar Afyonkarahisar İl Müdürlüğü’ne bağlı faaliyet gösteren merkezimizde; engelli ve yaşlı misafirlerimizin rahat etmeleri, uluslararası kalite ölçütlerine uygun bakım hizmeti almalarını sağlamak ve kurumsal alt yapıyı güçlendirmek amacıyla tüm bilgi ve birikimimizi seferber ediyoruz. Bu kapsamda Merkezimiz hizmetlerinin Uluslararası geçerliliği olan 'TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Belgesi” ile takdir edilmesi bizim için büyük mutluluk oldu. Bu yolda bizi yalnız bırakmayan, gecesini gündüz demeden özveri ile çalışan başta merkez personelimiz olmak üzere destek veren herkese teşekkür ederiz. Gönül verdiğimiz engelli ve yaşlılarımızın bakım hizmetinin daha nitelikli hale getirilmesi ve kurumsallaşmanın devam etmesi için çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğimizi beyan ederiz .” dedi

  • Okunma: 9948

Yorumlar (0)Yorum Yap