Ülkü Ocaklarından Fotoğrflarla Atatürk

Haberler / Güncel

Ülkü Ocaklarından Fotoğrflarla Atatürk

Ülkü Ocakları Emirdağ İlçe Başkanlığı Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu,büyük önder Mustafa Kemal ATATÜRK’ün vefatının 80. yılı olan 10 Kasım 2018/Cumartesi günü ilçemiz Belediye Çınar Düğün Salonu’nda düzenlemiş olduğu “Fotoğraflarla Yüzyılın Lideri” resim sergisi düzenledi. Fotoğraf sergisi Saat:12.00-17.00 arasında ziyaretçilerin gösterimine sunuldu.

Ziyaretçiler tarafından ilgiyle karşılanan resim sergisinde Mustafa Kemal ATATÜRK’ün doğumundan ölümüne kadar olan süreç kesitlerle sunulurken,ziyaretçiler Atatürk’ün sevdiği şarkılar eşliğinde fotoğrafları incelediler.

Düzenlenen resim sergisine Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Abdil DEMİRAL ve yönetimi , Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar KARGIN,Geçmiş dönem Emirdağ Belediye Başkanı L.İhsan DAĞ ,Türk Eğitim-Sen İlçe Başkanı Yavuz ÖZTUNCER, Ülkü Ocakları Sandıklı İlçe Başkanı Ali EREN ve yönetimi,Geçmiş dönem Ülkü Ocakları Emirdağ İlçe Başkanları,Musa DEMİREL,Ramazan DİKER ve Hakan YİYİT, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Recep ÖZER ve yönetimi ve Büyük Birlik Partisi yöneticileri İs ŞAHBAZ,Muhittin EMRE ve Mehmet KARAKOÇ, Emirdağ A.D.D Başkanı Ahmet KÖKSAL,E.K.D.A.D Başkanı Metin AKIN,mahalle muhtarlarımızın yanı sıra vatandaşlar,esnaflar, kadınlar,çocuklar ve çok sayıda genç katıldı.

  • Okunma: 2023

Yorumlar (0)Yorum Yap